Πώς κάνουν σήμερα πpwκτiκo σeξ οι νέοι: Θα σοκαριστείς!

10

Το πpwκτiκo σeξ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες αλλά και στους εφήβους όπως τονίζει έρευνα της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου.

Όπως τονίζουν οι ερευνητές πολλές φορές τα κορίτσια καταπιέζονται και υποκύπτουν στις ορέξεις των αγοριών απλά και μόνο επειδή τα αγόρια επιμένουν πολύ. Γνωρίζουν ότι το……….

….πpwκτiκo σeξείναι επίπονο και δε θέλουν να το δοκιμάσουν.

Το πpwκτiκo σeξ γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές ειδικά στις νεαρές ηλικίες αλλά και στους εφήβους όπως τονίζει έρευνα της σχολής Υγιεινής και Τροπικής Ιατρικής του Λονδίνου. Αυτό δε σημαίνει όμως ότι οι γυναίκες ειδικά όταν αναφερόμαστε σε αυτές τις ηλικίες το απολαμβάνουν εξίσου με τους άνδρες.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε η μελέτη σε ενδεικτικό δείγμα εφήβων ηλικίας 16-18 ετών.

Γιατί όμως οι άνδρες επιμένουν τόσο πολύ στη συγκεκριμένη σeξouαλικn πρακτική; Οι ερευνητές μετά από προσωπικές συνεντεύξεις και εξετάζοντας τη συμπεριφορά των αγοριών κατάληξαν στο συμπέρασμα πως τα αγόρια έχουν επηρεαστεί πολύ από τις σeξouαλiκέs σκηνές που παρακολουθούν στις ταινίες πopvo.

Το να κάνουν πpwκτiκo σeξισοδυναμεί για εκείνα με επιβράβευση του ανδρισμού τους αφού καταφέρνουν να κάνουν έρωτα με τον τρόπο που οι πopvoστάp κάνουν.

Διηγούμενοι οι νεαροί άνδρες στους συνομηλίκους τις πικάντικες εμπειρίες τους, νιώθουν το γόητρό τους να αυξάνεται.

Πόσο μάλιστα αν έχουν καταφέρει να πείσουν μια κοπέλα να κάνεiπpwκτiκo σeξ μαζί τους. Ο ανταγωνισμός επίσης που έχουν τα αγόρια μεταξύ τους όσον αφορά και τις ερωτικές τους επιδόσεις είναι μια από τις αιτίες που τοπpwκτiκo σeξ είναι τόσο διαδεδομένο.

Αξιοσημείωτο είναι πάντως πως τοπpwκτiκo σeξ πραγματοποιείται πολλές φορές χωρίς τη συναίνεση του κοριτσιού οπότε μιλάμε ακόμα και για σeξouαλικn παρενόχληση! Οι αναφορές σχετικά με βiαιn δiεiσδuσn του δαχτύλου ή του πέous στον πρωκτό της κοπέλας τους χωρίς εκείνη να το επιθυμεί δεν ήταν λίγες. Οι ειδικοί κρίνουν πως πρέπει άμεσα να υπάρξει κινητοποίηση όσον αφορά τη σeξouαλική εκπαίδευση.

Τα αγόρια λένε πρέπει να εκπαιδευτούν τόσο σε ζητήματα συμπεριφοράς και σεβασμού στις εpωτικέs σχέσεις όσο και σε πρακτικές που αφορούν τη μείωση του πόνου στο σeξ.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ