Παλέψτε για την ζωή κάνοντας όνειρα, χωρίς μιζέριες.

9

Πρέπει να σταματήσεις να γκρινιάζει και επιτέλους πάψε πια να μιζεριάζεις. Παλέψε για την ζωή σου κάνοντας όνειρα.

Σταμάτα να μετράς και κυρίως σταμάτα να με γειώνεις. Έχω πλήρη συναίσθηση του πόσο άσχημα είναι τα πράγματα εκεί έξω και φυσικά δεν ζω σε κάποιο φανταστικό κόσμο όπως οι περισσότεροι.

Ζω, κυκλοφορώ κι εργάζομαι εκεί έξω καθημερινά και εγώ όπως όλοι πληρώνω λογαριασμούς και χαράτσια και φυσικά και εγώ υπολογίζω ότι δε μου φτάνουν τα χρήματα μέχρι το τέλος του μήνα.

Την γνωρίζω την πραγματικότητα, τη ζω. Σίγουρα δεν μου αρέσει,πως θα μπορούσε, άλλωστε να μου αρέσει.

Έχω επιλέξει να μην την δέχομαι όπως μου την πλασάρουν δεν γουστάρω να την έχω μαζί μου για για συγκάτοικο γκόμενο ή γκόμενα.

Δεν θέλω να κοιμάμαι μαζί της , να ξυπνάω και να τη βλέπω το πρωί  και να την «κουβαλάω» μέχρι το βράδυ που θα ξανακλείσω τα μάτια μου για ύπνο

Μπορεί εσένα να σου αρέσει ή ακόμα και περισσότερο να την γουστάρεις αυτή τη μιζέρια και να θες να τη βλέπεις και στον ύπνο σου.

Εγώ όμως έχω επιλέξει τα όνειρα μου να τα θέλω φωτεινά πολύχρωμα και ανέμελα.

Ξέρω τι θέλω μα κυρίως τι δε θέλω. Δε θέλω τη μαυρίλα που μας φόρτωσαν να την κάνω ζωή.

Έχω επιλέξει ότι δεν θέλω να κουβαλώ μαζί μου την κρίση πέρα από όσο είναι απολύτως απαραίτητο. Κι εσύ με πιέζεις. Και κυρίως μου χαλάς την ψυχολογία.

Εγώ μετρώ τα όνειρα κι εσύ τα λεφτά. Εγώ μετρώ στιγμές κι εσύ απλήρωτες υπερωρίες. Παράτα τα όλα και πάμε μια βόλτα. Το άγχος μας δε σώζει τον κόσμο. Μήτε πληρώνει λογαριασμούς.

Δίχως γκρίνιες και μιζέριες.

Δίχως άγχη και καυγάδες.

Δίχως θυμούς και παραλογισμούς.

Μόνο με χαμόγελα.

Με θετική ενέργεια και πίστη.

Στο Θεό, τον άνθρωπο και τη ζωή.

Κι όλα θα φτιάξουν…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ