Να προσέχεις τι λες, φίλε άντρα, γιατί η γυναίκα ερωτεύεται τα λόγια

8
Να προσέχεις τι λες, φίλε άντρα, γιατί η γυναίκα ερωτεύεται τα λόγια
Να προσέχεις τι λες, φίλε άντρα, γιατί η γυναίκα ερωτεύεται τα λόγια

Περίεργος ο έρωτας. Σε κάθε άνθρωπο προκαλείται διαφορετικά, σε κάθε ηλικιακή δεκαετία αλλιώς, για το κάθε φύλο όμως, κατά βάση, κάποιες αιτίες που τον προκαλούν είναι στάνταρ.
Εμείς οι άντρες ερωτευόμαστε κυρίως την εμφάνιση, την ομορφιά,το σέξυ.

Ερωτευόμαστε την επιφάνεια, το φαίνεσθαι και όχι το είναι. Αυτό το διαπιστώνουμε μετά, πολύ μετά, τόσο μετά που πολλές φορές είναι και πολύ αργά. Έχουμε χάσει την μπάλα, έχουμε γίνει “δουλάκια” και μας παίζουνε στα δάχτυλα. Αναρωτιέστε γιατί;

Αρχικά γιατί είμαστε μαλάκες! Κατά δεύτερον, είναι και αυτό το ένστικτο της αναπαραγωγής που έχουμε έμφυτο, το οποίο σου έχω αναφέρει πολλές φορές και το οποίο δεν τιθασσεύεται με τίποτα. Συμφωνείς;

Σιγά που δεν θα συμφωνούσες. Τιθασεύεται μαλάκα μου, μπορείς να “πειθαρχήσεις” τις ορμές σου, μπορείς να γίνεις “κύριος” του εαυτού σου, μπορείς και εσύ να επιλέγεις και όχι μόνο να σε επιλέγουν!

Βέβαια όλα αυτά προϋποθέτουν εσωτερική δουλίτσα με τον εαυτό σου. Σοβαρή δουλειά. Αποδοχή της κατάστασης, συνειδητοποίηση, αυτογνωσία, προσπάθεια για αλλαγή, δουλειά, αλλαγή. Έτσι πάει! Σε μπούκωσα κάπως, κουράστηκες και μόνο στην ιδέα. Εάν δεν περάσεις όλα αυτά τα στάδια με προσπάθεια και δουλειά, αλλαγή δεν θα σε βρει.

Θα βολεύεσαι μονάχα με κάτι τελειωμένα γυναικάκια, που το “story” σας θα κρατάει μερικά φεγγάρια και μετά είτε εσύ θα “τραβάς” για άλλα “τρόπαια”, είτε εκείνη θα σε έχει κάνει “μάγκα” νωρίτερα, πριν καν το καταλάβεις! Μετά θα κλαίγεσαι και θα αναρωτιέσαι που πήγαν ή αν υπάρχουν οι”σοβαρές γυναίκες” και πως μία από “εκείνες” ονειρεύεσαι και δεν μπορείς να την βρεις.

Απερίγραπτο, ασχολίαστο, ακατανόητο!Δεν σχολιάζω,δεν επεξηγώ, απλά σκέψου..

Για μία γυναίκα, όμως, είναι διαφορετικά τα πράγματα όταν μιλάμε για έρωτα. Για να σας “κόψω” λίγο τον αέρα και εσάς, πριν ξεκινήσω, να διευκρινίσω πως υπάρχουν εκείνα τα γυναικάκια, εκείνα τα θηλυκά “ανδρείκελα”, όπου δεν γνωρίζουν τι τους γίνεται, που ξεπουλούν το κορμάκι τους για πλάκα, που με μερικές δεκάδες πενηντάρικα και ένα ακριβό αυτοκίνητο ξεπουλάνε τη ψυχή τους! Ναι, υπάρχουν και αυτές και δυστυχώς στις μέρες μας είναι πολλές.

Είναι αυτές οι ψευτοκυράτσες, τα “σιγανά πουτανάκια” που λέω εγώ, χωρίς αξίες, χωρίς ήθος, γεμάτες γυναικεία πονηριά. Ασόβαρες, με μία λέξη! Αυτές είναι, θα τις αναγνωρίσεις, θα τις καταλάβεις, κάνουν μπάμ ρε φίλε! Κάνοντας λόγο για “αυτές” (ούτε καν “εκείνες”. “Αυτές” και πολύ είναι), θα πρέπει να αναδιατυπώσω και να ανακατευθύνω, γιατί πιθανόν να σε μπερδέψω. Για πάμε..

Μία σοβαρή γυναίκα λοιπόν, θα νιώσει έλξη από την εμφάνιση στην αρχή, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα αρκεστεί σε αυτό. Η σοβαρή γυναίκα θα επικεντρωθεί στο “είναι”, στον άνθρωπο, στον άντρα, στον χαρακτήρα του, στην δυναμικότητα του, στη μπέσα του, στα λόγια του. Στα λόγια σου..

Τα λόγια σου, φίλε, να τα προσέχεις. Να προσέχεις τι “της” ξεστομίζεις. Θα πρέπει να μπορείς να τα τηρείς, να τα κάνεις πράξεις, και όχι ψέματα και παραφιλολογίες, μόνο και μόνο για να την ρίξεις στο κρεβάτι. Τα λόγια σου θα πρέπει να είναι στοχευμένα, αληθινά, ενσυνείδητα, συμβόλαια! Να τα εννοείς, να τα πιστεύεις και να τα έχεις “φιλτράρει” καιρό πρίν (η δουλειτσα που λέγαμε), να ξέρεις τι θες ρε! Πως το λένε.. Τα λόγια σου η γυναίκα τα ερωτεύεται, τα έχει για οδηγό της, την μεθούν και την κάνουν να πιστεύει στον “έναν”, σε εσένα! Τα λόγια σου είναι για μία γυναίκα τα “υλικά” της, με τα οποία θα πλάσει τα σενάρια της και θα ζωγραφίσει τα ανεκπλήρωτα όνειρα της, τοποθετώντας εσένα δίπλα της για συνοδοιπόρο και οδηγό της. Τα λόγια σου θα την εκτοξεύσουν στην “κορυφή της”. Θα σε κάνει θεό της, βρίσκοντας στην “ταυτότητα”σου όλα εκείνα που ήταν φωλιασμένα στο υποσυνείδητο της και που την καθοδηγούσαν ασυναίσθητα στην αναζήτηση της.. Την αναζήτηση “σου”!

Τα λόγια, φίλε μου, να τα προσέχεις! Ασκούν επιρροή σε μία γυναίκα, έχουν δύναμη τεράστια απέναντι στο μυαλό της. Να ξεστομίζεις μόνο ό,τι και όσα πιστεύεις και όχι παραμύθια και φανταχτερά περιτυλίγματα για να την ενθουσιάσεις, γιατί μετά θα την απογοητεύσεις! Και εκεί αγορίνα μου, την έκατσες..
Απο το ζενίθ στο ναδίρ, δύο σπιθαμές μονάχα..

Υ.Γ.: Ίσως πάλι να θεωρηθεί πως αυτό το κείμενο εξυψώνει την γυναίκα και τοποθετεί τον άνδρα “υπό” της. Ίσως πάλι να διαστρεβλωθεί το περιεχόμενο και το νόημα του. Ας είναι.. Χαλάλι! Βλέπετε είναι πολύ πιθανόν κάποια “αρνητικά” κομμάτια των δύο φύλων που αναφέρονται στο κείμενο, να είναι και δικά μας κομμάτια, και γι’ αυτόν το λόγο να ενοχλούν!
Και όπως είπαμε… δουλίτσα!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ