Πατέρας έκοψε το πέος παπά όταν έμαθε ότι βίασε την 9χρονη κόρη του

8

Ένας πατέρας από τη Νότιο Αφρική ευνούχισε έναν ιερέα επειδή νόμιζε ότι είχε επιτεθεί σεξουαλικά στην 9χρονη κόρη του.Ο 66χρονος ιερέας Mase Malgas πέθανε αφότου δέχτηκε επίθεση στις 30 Σεπτεμβρίου από τον πατέρα του κοριτσιού.

Ο αστυνομικός Lundi Nqwelo κλήθηκε ως μάρτυρας στο δικαστήριο από τους εισαγγελείς και δήλωσε ότι η πρώην σύζυγος του κατηγορούμενου, του είχε πει ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού και πως ο κ. Malgas ήταν ο δράστης.

Ο κατηγορούμενος, η πρώην σύζυγός του και ένας φίλος του ζευγαριού έπειτα παρακολούθησαν τον κ. Malgas, ο οποίος ήταν εφημέριος στην εκκλησία του St Philips στο Gompo, και του επιτέθηκαν μέσα στο σπίτι του.

Ο Nqwelo είπε ότι ο κατηγορούμενος, του οποίου το όνομα δεν μπορεί να γίνει γνωστό καθώς αποκαλύπτει επίσης την ταυτότητα της κόρης του, επιτέθηκε στον κ. Malgas και έκοψε το πέος του.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν και οι αστυνομικοί του Ανατολικού Λονδίνου ζήτησαν αμέσως ιατρική βοήθεια για τον ιερέα, αλλά ο κ. Malgas πέθανε κατά τη μεταφορά του το νοσοκομείο.

Δεν έχει ακόμη διαπιστωθεί εάν ο κ. Malgas ήταν ο δράστης, αλλά οι ιατρικές εκθέσεις επιβεβαίωσαν ότι η κόρη του κατηγορούμενου είχε πέσει θύμα βιασμού, σύμφωνα με τον Nqwelo.

Ο κατηγορούμενος πατέρας μεταφέρθηκε στη φυλακή εν αναμονή της νέας δίκης του.

Το δικαστήριο περιμένει τα αποδεικτικά στοιχεία του DNA που θα αποδειχθούν καθοριστικά για την υπόθεση. Εάν ο ιερέας κριθεί ένοχος, τότε οι ποινή του πατέρα θα μειωθεί σημαντικά.

διαφορετικό

Διαβάστε την συνέχεια εδώ