Τα αnδiαστiκά βivτεo με γupiσμέvεs τρίχες είναι η τελευταία τρελή τάση στο διαδίκτυο

1142

Μετά τα βίντεο στα οποία σπάνε τεράστια σπυράκια, υπάρχει μία νέα τάση στο διαδίκτυο που είναι εξίσου αηδιαστική.

Καλωσορίσατε στον κόσμοτης εξαγωγής τριχών, την νέα τάση που έχει δει μεγάλη αύξηση της δημοτικότητάς της τους τελευταίους μήνες.

Υπάρχουν δεκάδες κανάλια στοYouTube και λογαριασμοί στοInstagram που ανεβάζουν βίντεο από εξαγωγές τριχών. Ένα από αυτά που ανέβηκε στοYouTube έχει συγκεντρώσει σχεδόν 40 εκατομμύρια προβολές από όταν ανέβηκε το 2012.

Στο βίντεο, ο Jeremiah Bulford, που χρησιμοποιεί το όνομαJoe Gross(“Αηδία”) φαίνεται να τραβάει μία μακρυά, σπαστή τρίχα από την γενειάδα του.

“Είχα ένα σπυράκι που έβγαζε πύον κάθε μερικούς μήνες για τον τελευταίο χρόνο. Η δερματολόγος μου είπε πως ήταν μία κύστη που έπρεπε να αφαιρέσει. Φαίνεται πως ήταν η μεγαλύτερη γυρισμένη τρίχα στην ιστορία.”

Υπάρχει και ένας λογαριασμός στοInstagram με το όνομαTweezist που ανεβάζει προσωπικά βίντεο που δείχνουν εξαγωγές τριχών σε υψηλή ανάλυση. Χρησιμοποιώντας μικροσκόπιο, ηInstagrammer από την Σεούλ κάνει τις εξαγωγές στο πόδι της.

Όσοι ψάχνουν κάτι λίγο πιο αηδιαστικό είναι στο κατάλληλο μέρος.

Οι γυρισμένες τρίχες συνήθως προκαλούνται από το ξύρισμα, όταν μία τρίχα δεν έχει την δύναμη να βγει προς τα έξω και καταλήγει να αναπτύσσεται κάτω από το δέρμα. Το αποτέλεσμα είναι να προκαλεί φλεγμονή και να πονάει.

Οι μασχάλες, ο λαιμός και τα μάγουλα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες περιοχές του σώματος. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά συνηθισμένη και σε μεγαλύτερο ρίσκο είναι οι μαύροι άντρες που ξυρίζονται στο πρόσωπο και όσοι έχουν κατσαρές τρίχες.

δείτε το στο dailymail.co.uk

Διαβάστε την συνέχεια εδώ