Τρολ του Ίντερνετ κορόιδεψαν και φώναζαν «τέρας» άρρωστο μωρό που γεννήθηκε με παραμορφωμένο πρόσωπο

706

Οι γονείς ενός κοριτσιού με παραμορφωμένο πρόσωπο δέχθηκαν άσχημα σχόλια από διαδικτυακούς σχολιαστές που είπαν πως το παιδί τους είναι ένα «τέρας» κι ότι έπρεπε να είχε «σκοτωθεί».

Ο Naffi και η Racheli Goldman από το Μάντσεστερ, μίλησαν για την απογοήτευση που ένιωσαν όταν άγνωστοι τους έστειλαν χυδαία σχόλια από τότε που δημοσίευσαν φωτογραφίες της κόρης τους Batya στο Facebook.

The parents of a baby girl with facial disfigurements have hit back after vicious online trolls branded her a 'monster' and said she should be 'killed'

Το ζευγάρι βγήκε για να υπερασπιστεί το κορίτσι τους, το οποίο έχει παραμορφωμένο κρανίο και σπονδυλική στήλη, είναι κωφό, τυφλό και δεν μπορεί να αναπνεύσει μόνο του λόγω μιας σπάνιας πάθησης. Ένα τρισδιάστατο υπερηχογράφημα που έκαναν στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της μητέρας αποκάλυψε τα θέματα υγείας του κοριτσιού και οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι η Batya δεν θα ζούσε για πολύ καιρό μετά τη γέννησή της.

Naffi and Racheli Goldman, of Manchester, have revealed their heartbreak at comments left by strangers' after they posted pictures of their daughter Batya on Facebook

Μετά από δύο χρόνια προσπαθειών και αφότου η εγκυμοσύνη της μητέρας έφτασε στον 7ο μήνα, οι γιατροί ρώτησαν τον Naffi και την Racheli αν ήθελαν να κάνουν έκτρωση.

Εκείνοι αρνήθηκαν και επέμεναν να φέρουν το κοριτσάκι τους στον κόσμο και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν 500.000 ευρώ για να πληρώσουν τα έξοδα της νοσηλείας του.

Ο Naffi, ο οποίος παραδέχεται ότι αρχικά «φοβόταν» τα διογκωμένα μάτια της κόρης του και το ασυνήθιστο κεφάλι της, δήλωσε: “Όταν είδαμε τα σχόλια στις φωτογραφίες μας, τρομοκρατηθήκαμε. Δεν πιστεύαμε ότι υπήρχαν τέτοιοι άνθρωποι.”

The couple have come to the defence of their little girl who was born with a rare condition that has left her with a malformed skull and a twisted spine, as well as leaving her deaf, blind, and unable to breathe on her own

“Αυτά που μας λένε οι άνθρωποι είναι τρομακτικά. Πολλοί λένε ότι δεν έχουν δει ποτέ ξανά τόσο άσχημο παιδί. Είπαν ότι το παιδί μας είναι ένα τέρας.”

“Πολλοί ήταν αυτοί που μας είπαν γιατί φέραμε ένα τέτοιο πλάσμα στον κόσμο κι ότι θα έπρεπε να το είχαμε σκοτώσει διακόπτοντας την εγκυμοσύνη της γυναίκας μου.”

Around 80 per cent of children worn with Batya's disabilities die within 12 weeks but she has ‘found a way to survive’

“Οι γιατροί ήξεραν ότι θα γεννηθεί με αυτό το σοβαρό πρόβλημα. Ήξεραν ότι η Batya θα είχε σοβαρή αναπηρία. Μας είπαν ότι δεν θα ζούσε μετά τη γέννησή της και πως ακόμα κι αν τα κατάφερνε, θα πέθαινε σε παιδική ηλικία.”

Born on January 3, the baby was rushed to intensive care and suffered respiratory failure during infancy and is now kept alive by a ventilator

“Είπαν ότι η φροντίδα της θα κάνει τη ζωή μας αφόρητη. Δεν βγάλαμε μιλιά κι απλώς τους ακούγαμε. Αλλά μέσα μας ξέραμε πως έπρεπε να φροντίσουμε το μωρό που μας έστειλε ο Θεός.”

Το μωρό γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου και μεταφέρθηκε αμέσως στην εντατική αφού υπέστη αναπνευστική ανεπάρκεια και τώρα αναπνέει με μηχανική υποστήριξη.

A 3D scan in Tel Aviv, Israel, during the pregnancy revealed the health issues, with Doctors telling the parents that Batya was 'not compatible with life'

“Έχει ένα παραμορφωμένο κεφάλι και τα μάτια της είναι διογκωμένα. Η σπονδυλική στήλη της δεν ήταν ευθεία. Η εμφάνισή της ήταν τρομακτική. Γνωρίζαμε από την αρχή ότι το μέλλον θα ήταν πολύ, πολύ δύσκολο για εμάς,” είπε ο Naffi.

Seven months into the pregnancy which had taken two years to happen, Naffi and Racheli were given the option of aborting their child

Αυτό το μήνα, η Racheli μοιράστηκε φωτογραφίες του μωρού της στο Facebook και έλαβε μηνύματα από αγνώστους που της έλεγαν πως το μωρό της έμοιαζε με τέρας.

They refused, and insist they don't regret bringing their little girl into the world and are now raising £500,000 to pay for her care costs

Ο Naffi και η Racheli έπρεπε να εγκαταλείψουν τις δουλειές τους για να φροντίζουν 24 ώρες με βάρδιες την κόρη τους, η οποία είναι σε φαρμακευτική αγωγή και τρέφεται μέσω ειδικού σωλήνα.

Jewelry dealer Naffi admitted he was initially 'frightened' by his daughter's bulging eyes and unusually-shaped head

Το ζευγάρι προσπαθεί τώρα να μαζέψει τα χρήματα που απαιτούνται για να κάνει η κόρη τους τις θεραπείες που απαιτούνται για να μπορέσει να ζήσει μια φυσιολογική ζωή.

διαφορετικό

Διαβάστε την συνέχεια εδώ