Χαμός στην Ανω Κυψέλη-Άγριος καβγάς Τσίπρα-Μπαζιάνα: «Ανίκανε, κάνε επιτέλους…».

2

Θερμό επεισόδιο Τσίπρα-Μπαζιάνα στην Κυψέλη; Τι ήταν αυτό που έφερε στα όρια της Περιστέρα Μπαζιάνα και έγινε “Τούρκος” απέναντι στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ποιες οι απίστευτες εκφράσεις που άκουσε όλη η γειτονιά στην Άνω Κυψέλη!!

Ποιος είναι ο “ανίκανος” που έκανε εξαλλη την Μπέτυ Μπαζιάνα;Tον έφαγε στην κρεβατομουρμούρα τον Αλέξη, και γιατί εμπλέκεται (και εδώ) η Δούρου;;

Έξαλλη, η Μπέτυ Μπαζιάνα, τον έφαγε στην κρεβατομουρμούρα τον Αλέξη, για τον «ανίκανο» Μπενίση, τον άνδρα της Δούρου και πρόεδρο της ΕΥΔΑΠ, που εξ αιτίας του η πρωθυπουργική κατοικία στην Άνω Κυψέλη από τις 2 το μεσημέρι χθες δεν είχε στάλα νερό, όπως και το μισό Γαλάτσι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Makeleio.gr.

Πέρασαν μεσάνυχτα και τα συνεργεία του γαμπρού, δεν είχαν αποκαταστήσει τη βλάβη στον αγωγό που έσπασε στη συμβολή των οδών Πάρνηθος και Αγίας Γλυκερίας, δυο βήματα από την οικία του ζεύγους Τσίπρα.

Και για να καταλάβατε, εκεί ακριβώς που επί μήνες βρισκόταν μόνιμα και όλο το 24ωρο κλούβα των ΜΑΤ. Εκεί που τους τελευταίους μήνες βρίσκεται ένα τζιπάκι της ΟΠΚΕ.

«Ανίκανο», τον ανέβαζε, «ανίκανο» τον κατέβαζε η Μπέτυ τον Μπενίση, αλλά ο Αλέξης που κόντευε να σκάσει ψέλιζε «υπομονή, αν του πάρω το κεφάλι τώρα, θα καταποντιστεί στην περιφέρεια η [έτσι κι αλλιώς … πνιγμένη] Δούρου, όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα του Μακελειό.

Η Μπέτυ, δεν μπορούσε να το αντέξει πως τα παιδιά γύρισαν απ’ το μεσημέρι απ’ τη σχολή Χιλλ και έμειναν χωρίς μπάνιο.

πηγη

Διαβάστε την συνέχεια εδώ