Τον θυμάσαι τον Σπύρο από το Survivor Ελλάδα Τουρκίας; Δεν θα τον ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ! Αλήθεια…

0
57

Τον Σπύρο Γουρδούπη ή αλλιώς τον Dr Pips τον γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor Ελλάδας Τουρκίας όπου ήταν ένα από τα μέλη της Ελληνικής αποστολής που έλαβε μέρος και έφτασε μάλιστα και μια ανάσα πριν από το τέλος του παιχνιδιού.
Ο πιο τυπάς και ίσως ο πιο Ηoτ Έλληνας παίκτης ήταν ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν…………

μέσα στο ριάλιτι τόσο με τον χαρακτήρα του όσο και με τις εμφανίσεις του. Ο Πατρινός παίκτης του Survivor που κατάφερε να έχει τόσο φανατικούς fan όσο και και φανατικά εχθρούς ειδικά όταν τσακωνόταν διαρκώς με τον Τόνι Σταυράτη .

Ο Σπύρος Γουρδούπης ήταν άλλωστε και ο μοναδικός παίκτης της ελληνικής ομάδας που δεν ήταν γυμναστής και δεν είχε κάποια επαγγελματική ενασχόληση με τον αθλητισμό.

Ο ράπερ που ξεχώρισε, ιδιαίτερα το περίεργο styling του, αφού διαρκώς τον βλέπαμε με μια μπαντάνα στα μαλλιά το οποίο και ήταν το σήμα κατατεθέν του δεν είναι ένας τυχαίος μουσικός αφού πραγματοποιεί το όνειρο του με την μουσική ταυτόχρονα όμως έχει σπουδάσει και έχει μάλιστα και διδακτορικό στην δομική βιολογία

Όσοι τον θυμόσαστε μέσα από το Survivor Έλλαδας Τουρκίας θα τον θυμάστε με την μπαντάνα στα μαλλιά και φυσικά τα τεράστια μούσια που είχε.

Δείτε την τεράστια αλλαγή του στην παρακάτω φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyridon Gourdoupis (Dr. Pips) (@doctor.pips) στις