Το σταυροπόδι της Μέγκι Ντρίο ανασταίνει και νεκρούς

0
41
Το σταυροπόδι της Μέγκι Ντρίο ανασταίνει και νεκρούς

Η Μέγκι Ντρίο ήταν από τις παίκτριες που άφησε το δικό της στίγμα στο GNTM! Ένα όμορφο μοντέλο το οποίο ξεχώρισε με το ταπεραμέντο και το μπρίο της μετά το τέλος του ριάλιτι μοντέλων έκανε μια προσπάθεια για να συμμετέχει από διαφορετικό πόστο στην τηλεόραση, με την συμμετοχή της στην εκπομπή Ευτυχείτε.

Μπορεί η συνεργασία της να μην συνεχίστηκε έδειξε όμως ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και σε αυτό τον τομέα.

Στο φετινό GNTM το όνομα της ακούστηκε πολλές φορές αφού πολλοί είναι αυτοί που την κατηγορούν ότι έκανε μαθήματα συμπεριφοράς στη Ρασέλ πριν μπει στο GNTM για να μπορέσει να σταθεί καλύτερα και φυσικά όσο περισσότερο γίνεται.

Φυσικά η απάντηση της ήταν καταιγιστική και έκλεισε το θέμα πριν πάρει έκταση μην αφήνοντας χώρο για παρερμηνείες.

«Δεν κάνω μαθήματα συμπεριφοράς GNTM στη Ρασέλ», είπε η Μέγκι Ντρίο και συνέχισε: «Απ’ ότι κατάλαβα το παιδί δεν τα πάει πολύ καλά με τη Θεοδώρα. Είμαστε φίλες, αλλά είχα δυο χρόνια να τη δω και δεν είχα καμία ιδές ότι θα έμπαινα στο παιχνίδι. Σε αυτή τη φάση που βρίσκονται τα παιδιά, έπρεπε να σκέφτονται ποιος θα βγει πρώτος και όχι ποιος δασκαλεύει ποιον. Ο κόσμος πάντα θα ταυτίζεται με την κάθε εικόνα. Το GNTM ξεκίνησε με εμάς, οπότε πάντα θα υπάρχει αυτή η αναφορά στα πρόσωπα του πρώτου GNTM. Εγώ το βλέπω ξεκάθαρα έτσι. Η Ρασέλ είναι έτσι όπως δείχνει. Δεν μοιάζω καθόλου με τη Θεοδώρα, γιατί μερικές φορές η Θεοδώρα προσβάλει. Ενώ εγώ είχα έλλειψη στην ελληνική γλώσσα και ίσως αυτό ήταν λίγο που με χαντάκωσε και έβγαινα ότι είμαι κακιά».

Η Μέγκι όμως έχει αφήσει πίσω πλέον το ριάλιτι και συνεχίζει να μας τρελαίνει με τις εμφανίσεις της στο instagram, οπου μάλιστα αυξάνει τους followers της με γοργούς ρυθμούς

Δείτε το σταυροπόδι της Μέγκι Ντρίο…πραγματικά ανασταίνει νεκρούς

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meggi_ndrio_official (@meggi_ndrio) στις