Το νέο τεχνολογικό διαμάντι της Apple – Όσα έχουν ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ για το iPhone 12!

0
18

Βρισκόμαστε λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του νέου μοντέλου της iPhone , που αναμένεται τον Σεπτέμβριο του 2020. Το καινούριο iPhone, βάσει τον προκατόχων του, προσδοκούμε να ονομαστεί iPhone 12 και να βγει σε τέσσερις διαφορετικές εκδόσεις που οι τρεις από αυτές θα έχουν και διαφορετικό μέγεθος οθόνης: 5.4, 6.7 και 6.1 ίντσες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, η 6,7 ιντσών έκδοση και η μία 6,1 ιντσών, που θεωρούνται οι πιο προηγμένες, θα έχουν OLED οθόνη και τριπλή κάμερα. Οι άλλες δυο εκδόσεις που θα είναι λίγο κατώτερες τεχνολογικά, άλλα πιο προσιτές στην τιμή, θα έχουν διπλό φακό.

Η έκδοση με τις 5.4 ίντσες, αν οι φήμες αληθεύουν, θα αποτελεί το μικρότερο κινητό της Apple μετά το iphone 8. Αντιθέτως η Pro έκδοση θα έχει την μεγαλύτερη οθόνη που έχει φτιάξει η εταιρία ως σήμερα για κινητά. Μία μικρή αλλαγή λέγεται ότι θα γίνει στην εμφάνιση. Θα προστεθεί μεταλλικό περίβλημα σαν αυτό που έχει το iphone 4 .

¨Ένα από τα εντυπωσιακότερα χαρακτηριστικά του καινούριου iPhone  θα είναι η κάμερα.  Όλες οι κάμερες του κινητού θα διαθέτουν μία καινοτόμα τεχνολογία ανάλυσης βάθους. Ειδικά οι πίσω κάμερες θα έχουν ένα σύστημα με λέιζερ που θα αντιλαμβάνεται το βάθος των αντικειμένων του χώρου, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας φωτογραφίες και βελτιώνοντας αισθητά τη λειτουργία AR. Πρόκειται για μία αναβαθμισμένη εκδοχή του LiDAR Scanner που είχε το 2020 iPad Pro.

Και οι τέσσερις νέες εκδόσεις θα υποστηρίζουν για πρώτη φορά 5G, παρέχοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδεθούν στο νέο, σαφώς γρηγορότερο, δίκτυο που έχει εξαπλωθεί παγκοσμίως.

Η τιμή για το iPhone 12, κατά τις εκτιμήσεις, θα ξεκινά για την φθηνότερη έκδοση των 5,4 ιντσών στα $700, ενώ η έκδοση των 6,1 ιντσών θα έχει $750.  Τα Pro μοντέλα με 6,1 και 6,7 ίντσες οθόνη θα ανέρχονται στα $999 και $1,099 αντίστοιχα.