Θεϊκή η Κατερίνα Γερονικολού ΚΟΛΑΖΕΙ το instagram..Τυχερέ Τσιμιτσέλη!

0
58
Θεϊκή η Κατερίνα Γερονικολού ΚΟΛΑΖΕΙ το instagram..Τυχερέ Τσιμιτσέλη!

Θεωρείται μια από τις ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας και μια πολύ καλή ηθοποιός. Η Κατερίνα Γερονικολού εκτός από όμορφη θεωρείται και πολύ γλυκιά. Τα μάτια της εντυπωσιακά, η ομορφιά της απαράμιλλή, η Κατερίνα όμως καταφέρνει όμως να ξεσηκώνει τα πλήθη, αρκετές φορές, σπάνιες όμως, με πόζες οποίες είναι πραγματικά το κάτι άλλο.

Ποιος θα ξεχάσει άλλωστε την τρομερή τοπλεs εμφάνιση της στις αρχές του καλοκαιριού.

Εκεί πραγματικά ήταν εκτυφλωτική, και τρομερά καuτή. Η Κατερίνα όμως μπορεί να δείξει και ντυμένη ότι είναι αρκετά se.xy!

Κατερίνα Γερονικολού

Η 35χρόνη ηθοποιός έχει αρκετά προσόντα, τα οποία μπορεί και να σας είναι άγνωστα, αφού έχει σπουδάσει στη Νομική Σχολή Αθηνών και ταυτόχρονα φοιτούσε και στο Εργαστήρι επαγγελματικής δημοσιογραφίας καθώς ήθελε να γίνει δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Γερονικολού αποφοίτησε και από τις δύο σχολές τέσσερα χρόνια μετά και μάλιστα ξεκίνησε να εργάζεται σαν δημοσιογράφος στην ΕΡΤ το 2007.

Εκείνη την περίοδο πήρε την απόφαση να ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική, ξεκινώντας σπουδές στη Δραματική Σχολή Ίασμος του Βασίλη Διαμαντόπουλου.

Η υποκριτική όμως ήταν εκείνη που την κέρδισε και τελικά ο κόσμος είχε την χαρά να γνωρίσει μια εντυπωσιακή γυναίκα η οποία πραγματικά κάνει τα πλήθη να παραληρούν

Όπως ακριβώς κάνει και στην παρακάτω φωτογραφία που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο instagram και πραγματικά κόλασε τα πλήθη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Geronikolou (@katerina_geronikolou) στις