ΤΕΛΟΣ Big Brother και Survivor; Ποιο ριάλιτι θα φέρει ο ΣΚΑΪ

0
73

Η νέα καραντίνα που ζούμε στην Ελλάδα, έχει επιπτώσεις και στην τηλεόραση, αφού οι παραγωγές και τα κανάλια, δεν ξέρουν ποιο θα είναι το μέλλον και απο την στιγμή που δεν μπορούν να το προβλέψουν, δεν παίρνουν αποφάσεις για να φέρουν τα ριάλιτι ξανά στις οθόνες μας. Ένα απο αυτά τα κανάλια είναι και ο ΣΚΑΪ, στον οποίο προσανατολίζονται στο να “κάψουν” τα δυνατά ονόματα.

Σύμφωνα με τις διαρροές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στον ΣΚΑΪ προσανατολίζονται στο να “κάψουν” τα μεγάλα αλλά και δαπανηρά προγράμματα τα οποία δεν είναι άλλα απο Big Brother και το Survivor, εν όψει του προγραμματισμού για το δεύτερο μισό της σεζόν.

big brother

Ο ΣΚΑΪ είχε αφήσει να διαρρεύσει ότι ετοιμάζει ένα ακόμα Big Brother με θέμα τους Celebrities το οποίο θα είχε πολύ μικρότερη διάρκεια και θα κάλυπτε το κενό που θα άφηνε το κανονικό Big Brother μέχρι το νέο ξεκίνημα του Survivor.

Και μπορεί στον ΣΚΑΪ να βρίσκονταν σε «πυρετώδεις» προετοιμασίες, για να είναι όλα έτοιμα έτσι ώστε μετά τα Χριστούγεννα να παρουσιάσουν τα νέα προγράμματα οι αλλαγές όμως με την καραντίνα και το Lockdown αλλάζουν τα πάντα και τα σχέδια διαρκώς αλλάζουν

Ήδη υπάρχουν προτάσεις στο κανάλι του Φαλήρου, να μην γίνουν τα νέα Big Brother και φυσικά το πολυαναμενόμενο Survivor.

survivor

Σύμφωνα με τη «Real News», την θέση τους θα πάρει ένα νέο ριάλιτι το οποίο ήδη έχει διαφημιστεί απο το κανάλι και αυτό θα είναι το «House of Fame», ένα ριάλιτι βασισμένο στο φορμάτ του «μυθικού» Fame Story, όπου επίσης συμμετείχε στο παρελθόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος, όντας ο παρουσιαστής στις πρώτες δύο σεζόν.

Δεν έχει υπάρξει, όμως, οριστική απόφαση για το τι θα συμβεί, αν και στο κανάλι βαίνουν ολοταχώς προς την υλοποίηση του εν λόγω ριάλιτι από τον Ιανουάριο, αφού απομακρύνεται διαρκώς ένα σενάριο για δεύτερο κύκλο του Big Brother, ή έναν κύκλο με διασημότητες. Το ζήτημα, που προκύπτει, είναι το πού θα χωρέσει το «House of Fame».

house of fame

Σύμφωνα με την εφημερίδα, δύο είναι τα επικρατέστερα σενάρια για το σε ποια ζώνη θα τοποθετηθεί.

Το πρώτο και, προς το παρόν, πιο πιθανό, είναι να εισέλθει στην prime time ζώνη αντί του Survivor, καθώς τα επιδημιολογικά και οικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν την παραγωγή στον Άγιο Δομίνικο, με αποτέλεσμα ίσως να μετατεθεί για τον Απρίλιο.

Σε αυτή την περίπτωση, θα υπάρξουν τέσσερα επεισόδια στις καθημερινές και άλλο ένα σε ζωντανή μετάδοση, όπως συμβαίνει με το Big Brother.

Το δεύτερο, σε περίπτωση που τελικά γίνει το ριάλιτι επιβίωσης, είναι να αντικατασταθεί το My Style Rocks στην απογευματινή ζώνη.

Μπορεί τα νούμερα να μην είναι άσχημα για ένα σόου με εξειδικευμένο κοινό, αλλά η απόφαση να σταματήσει μοιάζει ειλημμένη και ίσως περάσει εκεί το «House of Fame», με δίωρα καθημερινά επεισόδια.

με πληροφορίες απο athensmagazine