Τώρα Survivor spoiler: Η ανατροπή της χρονιάς! Αυτή η ομάδα γυρίζει το παιχνίδι και κερδίζει το έπαθλο.

694

Τώρα Survivor spoiler: Η ανατροπή της χρονιάς! Αυτή η ομάδα γυρίζει το παιχνίδι και κερδίζει το έπαθλο.

Απίστευτη ανατροπή στην κυριολεξία…Ποια ομάδα κερδίζει απόψε το έπαθλο στο Survivor;«Μαχητές» και «Διάσημοι» θα κοντραριστούν για το έπαθλο του φαγητού.Δείτε πιο κάτω όλο το παρασκήνιο που παίχτηκε σήμερα στον Άγιο Δομίνικο.

«Μαχητές» και «Διάσημοι» θα κοντραριστούν για το έπαθλο του φαγητού στη δοκιμασία του επεισοδίου της Δευτέρας 5 Μαρτίου 2018 και δεν θα λείψουν οι αντιπαραθέσεις.

Χτες, μετά από μια τραγική εβδομάδα για τους ίδιους, οι Διάσημοι κατάφεραν να επιστρέφουν στις νίκες κάνοντας την ανατροπή της χρονιάς μέχρι στιγμής στο Survivor!

Τι και αν βρέθηκαν να χάνουν με 9-6, τι και αν στον τελικό ο Στέλιος Κρητικός ήταν πολύ πίσω, η ανατροπή ήρθε και κατάφεραν να πάρουν το τρομερό τριπλό χθεσινό έπαθλο!

Πάμε τώρα στα σημερινά! Ποιος κερδίζει στο έπαθλο;

«Μαχητές» και «Διάσημοι» θα κοντραριστούν σήμερα για το έπαθλο του φαγητού.

Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι κάποιοι από τους παίκτες έχουν πιαστεί να τρώνε κρυφά από τους υπολοίπους. Οι «Διάσημοι» θα καταφέρουν να συνεχίσουν το σερί τους;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι «Μαχητές» θα αντισταθούν θα γυρίσουν το παιχνίδι σε ένα απίστευτο ντέρμπι όμως οι «Διάσημοι» είναι ασταμάτητοι και θα είναι οι νικητές…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ