Νέα διαρροή Survivor-Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι…

112
Νέα διαρροή Survivor

Νέα διαρροή Survivor που άφησε Πάγωμένους όλους τους παίχτες του ριάλιτι.Ποια είναι η νέα οικειοθελής αποχώρηση από το παιχνίδι του Σκάι…Δείτε ποιος παίχτης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση παρότι θεωρείται ένα απο τα φαβορί του Survivor.

Νέα διαρροή Survivor

Η είδηση διέρρευσε πριν λίγο. Πολλές αναταραχές από τον Άγιο Δομίνικο και έρχονται τα πάνω κάτω με αποτέλεσμα η παραγωγή αυτές τις ημέρες να είναι συνεχώς σε ετοιμότητα.

Τα πράγματα έχουν εξελιχθεί αρκετά δύσκολα για τους παίκτες που είναι στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συνθήκες αλλά και τα αγωνίσματα είναι πολύ πιο δύσκολα από πέρυσι και οι περισσότεροι δυσκολεύονται αρκετά κυρίως ψυχολογικά.

Μία πληροφορία αρκετά άσχημη έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr απευθείας από Άγιο Δομίνικο και φέρνει τα πάνω κάτω.

Παίκτρια φαβορί από την ομάδα των Διάσημων σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως αναφέρει η πηγή που πάντα μας μεταφέρει έγκυρες πληροφορίες στο Youweekly.gr, αγαπημένη παίκτρια μετά από άσχημη ψυχολογία και τεράστια πίεση ζήτησε από την παραγωγή να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η παίκτρια αυτή είναι η Όλγα Φαρμάκη η οποία αντιμετωπίζει μεγάλη δυσκολία. Η παίκτρια όλες τις προηγούμενες ημέρες και λόγω των ημερών που είναι μακριά από την οικογένεια της, κλαίει συνεχώς και νιώθει ότι δεν αντέχει άλλο αυτή την απόσταση.

Οι συμπαίκτες της όταν τους το συζήτησε προσπάθησαν να της αλλάξουν γνώμη, καθώς είναι ένα πολύ αγαπητό παιδί και εκτός αυτού είναι και πολύ καλή παίκτρια αγωνιστικά. Μάλιστα οι νέοι παίκτες, όπως μας αποκάλυψε ο συγκεκριμένος άνθρωπος της τόνισαν ότι το κοινό την υποστηρίζει και την αγαπάει και να κάνει υπομονή.

Όσο για την παραγωγή του Survivor;

H παραγωγή του Survivor προσπαθεί με νύχια και με δόντια να την κρατήσει και να της αλλάξει γνώμη ζητώντας της να το ξανασκεφτεί: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι κάτι περαστικό και της βγήκε έτσι λόγω πίεσης και να αλλάξει γνώμη! Μας είπε μετά από πολύ συζήτηση ότι θα το σκεφτεί και θα πάρει λίγο τον χρόνο της τώρα που θα χαλαρώσουν και από τα αγωνίσματα! Ελπίζουμε να μην γίνει κάτι…», αποκάλυψε άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr.

Στο Survivor συνεχώς έχουν τέτοια ζητήματα ελπίζουμε να είναι περαστική αυτή της η απόφαση και να αλλάξει γνώμη…

πηγή

Διαβάστε την συνέχεια εδώ