Έτοιμος για διεθνή καριέρα ο Γ.Αγγελόπουλος – Πρόταση από την Αμερική για #survivorGR στον Αμαζόνιο

163

Μεγάλο ταξίδι στην Αμερική ετοιμάζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος για την Αμερική!

Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι για την Αμερική και ίσως στην συνέχεια ζήσει την απόλυτη περιπέτεια και δράση στη ζούγκλα του Αμαζονίου!

Ο νικητής του Survivor παρά το γεγονός ότι απολαμβάνει  αποδοχή λαϊκού ήρωα, από την πρώτη στιγμή έδειξε πως δεν βιάζεται να κάνει τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Κι αυτό γιατί φυσικά γνωρίζει τι έχει συμβεί σχεδόν με όλους του προηγούμενους νικητές των ελληνικών ριάλιτι.

Όχι των talent shows, αλλά των καθαρόαιμων παιχνιδιών περιπέτειας και δράσης που σημείωσαν τεράστια ποσοστά τηλεθέασης την προηγούμενη δεκαετία.

Οι περισσότεροι, μερικούς μήνες μετά την προβολή των συγκεκριμένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, βρέθηκαν κυριολεκτικά στα «αζήτητα» και στο τέλος της καριέρας του εξαργύρωναν την δημοσιότητα τους, με εκατοντάδες ευρώ σε clubs.

Δεν ισχύει φυσικά το ίδιο για την πρόταση που λέγεται πως δέχθηκαν πριν από δύο εβδομάδες, που αν γίνει πράξη, θα μιλάμε φυσικά για τεράστια επιτυχία, που θα δημιουργήσει νέο μεγάλο ντόρο γύρω από το όνομα του. Στην Αμερική, που φυσικά διαθέτει και τα μητρικά δικαιώματα παραγωγής του Survivor , ετοιμάζουν για την επόμενη άνοιξη ένα τεράστιο τηλεοπτικό project, το οποίο αναμένεται να σαρώσει όχι μόνο εντός ΗΠΑ, αλλά και εκτός. Ένα καινούριο «Survivor τα γυρίσματα του οποίο θα πραγματοποιηθούν στην Ζούγκλα του Αμαζονίου.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ