Τώρα Survivor Spoiler: Έγινε απίστευτη ανατροπή!!

232
Survivor Spoiler

Τώρα Survivor Spoiler: Έγινε απίστευτη ανατροπή!! Αυτή η oμάδα κερδίζει τελικά τον αγώνα επάθλου!Ποια η ομάδα που κάνει την ανατροπή και κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου στο Survivor;

Σκληρές μάχες μεταξύ Διάσημων και Μαχητών στον αγώνα επάθλου. Δείτε πιο κάτω το παρασκήνιο από την παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Το Survivor μετά από δύο μέρες ρεπό επιστρέφει στους δέκτες μας απόψεμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να δίνουν μεγάλη μάχη για το έπαθλο άνεσης.


Τώρα Survivor Spoiler

Μετά από την αποχώρηση της Εύης Σκαρώνη, οι Διάσημοι μετρούν ακόμα μια απώλεια, την έκτη συνεχόμενη (5 χαμένες ασυλίες και οικειοθελής αποχώρηση της Μαρίας Σαμαρινού) και σήμερα θα επιχειρήσουν να κρατήσουν τουλάχιστον την… άνεση, το οποίο έπαθλο έχουν κερδίσει τον τελευταίο μήνα συνεχόμενα.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου:

Τώρα Survivor Spoiler-Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες του Athensmagazine.gr από τον Άγιο Δομίνικο αλλά και τα πλάνα που βλέπουμε από το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου, απόψε Διάσημοι και Μαχητές καλούνται να αγωνιστούν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης, με την ισορροπία και την ταχύτητα να είναι τα κύρια χαρακτηριστικά.

Περιθώρια ήττας δεν υπάρχουν, αφού έχουν ένα μήνα σερί που κοιμούνται στα πατώματα και φαίνεται πως απόψε είναι το φαβορί…

Προσοχή, αυτό δεν πρόκειται για κάποια διαρροή αλλά για αρχικά συμπέρασμα καθώς δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα…

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ