Στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ο Σάκης Τανιμανίδης μετά τον κορωνοϊό-Δείτε τι του ΣΥΝΕΒΗ!

0
14

Ο πασίγνωστος παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης, Survivor,Σάκης Ταμνιμανίδης πρόσφατα μολύνθηκε από τον ιό που μαστίζει όλο τον πλανήτη. Εκείνος και η σύζυγός του Χριστίνα Μπόμπα αρρώστησαν, πρώτα νόσησε η Χριστίνα και έπειτα ο Σάκης. Όμως το ευτυχισμένο ζευγάρι δεν είχε έντονα συμπτώματα…και μάλιστα είχαν δώσει και συνέντευξη μέσω Skype, σε διάφορες εκπομπές για να δείξουν στον κόσμο πως ενώ πρέπει να προσέχουμε και να μένουμε σπίτι, όπως να υποδείκνυαν οι αρχές και η κυβέρνηση, ο κορωνοϊός ήταν μία σοβαρή μεν αρρώστια αλλά ότι δεν χρειάζεται να μας τρομοκρατεί.

Ο Σάκης μετά την περιπέτεια του αυτή επιστρέφει στο νοσοκομείο και μάλιστα ανέβασε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία προτρέπει όσους έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό να δώσουν πλάσμα όπως εκείνος για να βοηθήσουν την ιατρική κοινότητα να σώσει όσους νοσούν ακομά.

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣? ⁣ Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣ – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣ – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣ – είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα! ✌️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις