Σκηνές ΤΡΟΜΟΥ σε δρόμο της Ινδίας – Οικογένεια με μωρό σε θανάσιμο κίνδυνο! ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

0
26

Σκηνές που σκορπούν τρόμο διαδραματίστηκαν στην Ινδία, σε στενό δρόμο που περνά πάνω από ένα ποτάμι. Όπως φαίνεται στο βίντεο τα οχήματα συνήθιζαν να περνούν από το σημείο με ιλιγγιώδη ταχύτητα, αγνοώντας τον εμφανή κίνδυνο. Βέβαια κανείς δεν περίμενε τις εφιαλτικές στιγμές που κατέγραψε το βίντεο, όπου ολόκληρη οικογένεια.

παραλίγο να χάσει τη ζωή της. Ένα αυτοκίνητο το οποίο κινούταν με υπερβολική ταχύτητα, δεν πρόλαβε να επιβραδύνει και χτύπησε ένα τρίκυκλο, του οποίο ο οδηγός ήταν μάλλον εξίσου απρόσεκτος. Το Ι.Χ. έκανε έναν ελιγμό και έπεσε μετά τη σύγκρουση μέσα στο ποτάμι. Οι επιβάτες κόλλησαν μέσα στο αυτοκίνητο, την ώρα που εκείνο γέμιζε όλο και πιο γρήγορα με νερό, έχοντας πορεία προς τον πάτο του ποταμιού. Κόσμος είχε μαζευτεί τριγύρω, αλλά κανείς δεν φαινόταν αρκετά πρόθυμος και γενναίος να βοηθήσει την κατάσταση.

Η οικογένεια μαζί της έχει και ένα μωρό. Στην προσπάθεια τους να το σώσουν, το πέταξαν κυριολεκτικά σαν μπάλα  στους ανθρώπους που καθόντουσαν στη γέφυρα. Κάνεις δεν κατάφερε να το πιάσει στον αέρα και το βρέφος κατέληξε ξανά στο νερό.Τότε κάποιοι βούτηξαν και έγκαιρα το ανέσυραν προς τα έξω. Παράλληλα κάποιοι άλλοι έσπευσαν έστω και καθυστερημένα να βοηθήσουν και την υπόλοιπη οικογένεια, που ακόμη ήταν εγκλωβισμένη. Ευτυχώς στο τέλος όλοι κατάφεραν να βγουν σώοι και αβλαβείς.

Το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ένα μάθημα ζωής και μας διδάσκει με τον πιο παραστατικό και σκληρό τρόπο, τι μπορεί να συμβεί αν δεν είμαστε πλήρως προσεκτικοί την ώρα που οδηγούμε. Ακόμη και μερικά δευτερόλεπτα αδράνειας μπορούν να στοιχίσουν ζωές.

Δείτε εδώ: