Ρούλα Κορομηλά: Το μωρό που της άλλαξε τη ζωή ήρθε λίγο πρίν το 2019 (φωτο)

1536
Ρούλα Κορομηλά το μωρό που ήρθε στην ζωή της
Ρούλα Κορομηλά το μωρό που ήρθε στην ζωή της

Ο μεγάλος καημός της Ρούλας Κορομηλάς ήταν πάντα ένα παιδί!«Εγώ παιδιά είμαι ανίκανη για μάνα. Τελικά ο Θεός για κάποιο λόγο δεν μου έδωσε παιδιά.Δεν έτυχε αλλά αυτό είναι κάτι άλλο», είπε ενώ συνέχισε μιλώντας για τις προσπάθειες που έχει κάνει αλλά και για το αν θα υιοθετούσε ένα παιδί.

«Προσπάθησα πολύ να κάνω μωρό και με εξωσωματικές. Προσπάθησα πάρα πολύ. Από την άλλη μου έτυχε στη ζωή μου όσους άντρες παντρεύτηκα να έχουν παιδιά και να είναι αγόρια με τα οποία απέκτησα μια πολύ ζεστή φιλική σχέση. Ώρες ώρες κάθομαι και σκέφτομαι γιατί να δουλεύω τόσο πολύ, έχω παιδιά να τα δώσω;

Το 2018 όμως ήταν μια ξεχωριστή χρονιά για τη Ρούλα Κορομηλά. Μπορεί η ίδια να μην κατάφερε να γίνει μητέρα, λατρευτεί όμως τα παιδιά. Και πριν από λίγους μήνες έγινε θεία και έζησε στιγμές μοναδικές με τη γέννηση της μικρής.

Και ακόμα ζει γιατί η παρουσιάστρια την έχει σαν παιδί της και κάνει…μαμαδίστικα πράγματα.

Όμως στην φωτογραφία που επέλεξε να αποχαιρετήσει το 2018 όπου την ταΐζει και σχολιάζει «Η χρονια που φεύγει μου έδωσε την δυνατότητα να ζήσω μοναδικές στιγμές ως θεία! «Χαζοθεια»! Μαζι της γίνομαι κ πάλι παιδί»

Διαβάστε την συνέχεια εδώ