Πως βγήκε νικήτρια η Έλενα Παπαρίζου με τον εθισμό της. Ακόμα και οι fan της έλεγαν…….

0
22

Είναι μερικές φορές που η τηλεόραση και φυσικά ο κόσμος της showbiz μας εμφανίζει τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες όπως ακριβώς θέλουμε εμείς και όχι όπως ακριβώς θα θέλαμε. Φανταστείτε τι θα γινόταν αν ξέραμε όλα τα κουσούρια των καλλιτεχνών.
Σίγουρα και εκείνοι είναι άνθρωποι άσχετα αν εμείς θέλουμε αρκετές φορές να τους κάνουμε κάτι μεγαλύτερο απο απλούς διασκεδαστές.


Η Έλενα Παπαρίζου είναι μια απο τις καλύτερες τραγουδίστριες που υπάρχουν στην Ελληνική μουσική σκηνή.

Η αγαπημένη Έλενα είχε ένα μεγάλο κουσούρι. Κάπνιζε σε υπερβολικό βαθμό, τόσο πολύ που ακόμα και η ίδια δήλωνε αδυναμία να το κόψει.

Ο εθισμός της ήταν τόσο μεγάλος και δεν μπορούσε να κόψει το τσιγάρο ακόμα και όταν οι fan της έγραφαν μηνύματα στα οποία της έλεγαν ότι πρέπει να το κόψει.

«Η Παπαρίζου με τις τσιγαρούκλες της», ήταν μερικά απο αυτά που άκουγε η Έλενα απο συνεργάτες και φίλους.

«Η Έλενα Παπαρίζου πέρυσι σταματούσε κάθε λίγο τα γυρίσματα για να καπνίσει. Φέτος μέχρι στιγμής δεν έχει ανάψει ούτε ένα τσιγάρο. Η ίδια έλεγε μάλιστα πέρυσι όταν την πείραζαν γιατί κάπνιζε πολύ ότι “Θα το κόψω μόνο όταν μείνω έγκυος».

Το 2017 είχαν δει το φως της δημοσιότητας άρθρα στα οποία ανέφεραν ότι η Έλενα έχει κόψει το τσιγάρο και φυσικά αμέσως όλοι είπαν ότι είναι έγκυος.

Παιδί βέβαια μέχρι σήμερα δεν είδαμε, καλά να είναι να κάνει όποτε το θελήσει, το τσιγάρο όμως να μην το ξαναβάλει στο στόμα της!