Ο Ντάνος ΒΓΑZΕΙ τα ρούχα του…Μας είχε λείψει-Κορίτσια μην ΧΑΣΕΤΕ το απόλυτο ΣΩΜΑ!

0
46

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο πολυαγαπημένος νικητής και παίκτης του πρώτου κύκλου του παιχνιδιού επιβίωσης του SKAΪ,Survivor 1. Μετά την άψογη συμπεριφορά του στο ρεάλιτυ και την εκπληκτική πάντοτε επίδοσή του στα αγωνίσματα ο Ντάνος αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από το τηλεοπτικό κοινό το οποίο τον ανέδειξε σε νικητή…Ο Ντάνος γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 8 Ιανουαρίου του 1982, είναι  προπονητής θαλάσσιου σκι, ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνιζόταν ως αμυντικός.

Αν και γεννημένος στην Αθήνα όπως προείπαμε, μεγάλωσε στη Σκιάθο.Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στην Σκιάθο. Από εκεί πήγε στον Ολυμπιακό Βόλου το 2004 μέχρι το καλοκαίρι του 2005. Είχε μόνο μία συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι. Στη συνέχεια αγωνίστηκε για λογαριασμό του Α.Σ. Ρόδος για την σεζόν 2005 με 2006, στην οποία είχε 23 συμμετοχές και τέσσερα γκολ.

Στο παιχνίδι συγκλόνισε ιδιαίτερα τον γυναικείο πληθυσμό με την κοpμάρα του. Δείτε τον σήμερα χωρίς ρούχα να καταρρέει το Instagram!

 

Δείτε εδώ: