ΦΩΤΟ-ΣOK-Πρωθυπουργός γείτονας χώρας “ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ”με “άσπρη σκόνη”

4

Απίστευτη φωτογραφία κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνοντας πασίγνωστο πρωθυπουργό χώρας να είναι “ΤΙΓΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ” στην Koka! 

Η φωτογραφία έχει δημιουργήσει σάλο και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου ενώ έχει γίνει viral στα σόσιαλ μίντια με πλήθος σχολίων από τους χρήστες. Τώρα αν πρόκειται ή οχι για φωτομοντάζ αυτό μπορεί να μας το απαντήσει ο ίδιος ο…..

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο πρωθυπουργός της χώρας εμπλέκεται σε νέο σκάνδαλο με ναρκεμπόρους μετά απο καταγγελίες της αντιπολίτευσης της χώρας, εντοπίστηκε ποσό- ρεκόρ κοκαΐνης και για μια ακόμη φορά λέγεται ότι πίσω βρίσκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Μετά από την οργανωμένη επιχείρηση «χιόνι» κατασχέθηκαν σε λιμάνι της χώρας 613 κιλά κοκαΐνης αξίας 180 εκατομμυρίων.

Το κύκλωμα είχε κρύψει τα ναρκωτικά σε κοντέινερ μέσα σε 528 φακέλους κάτω από μπανάνες σε ειδική κρύπτη που είχαν φτιάξει μέσα στο φορτηγό. Στη συνέχεια θα διοχετεύονταν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η αντιπολίτευση κατηγορεί τον πρωθυπουργός της χώρας ότι κρύβεται πίσω από αυτό το αλισβερίσι και αναρωτιούνται αν σε ένα βράδυ εντοπίστηκαν 613 κιλά κοκαΐνης πόσες ποσότητες ναρκωτικών έχουν περάσει κατά καιρούς χωρίς να ανοίξει ρουθούνι;

Ποιός είναι;;; δείτε τον εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ