Ποιο είναι το νέο είδος σeξ που έχει… τρελάνει τις Ελληνίδες;

7

Η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και όπως είναι φυσικό ακόμα και το σeξ δεν θα μπορούσε να μείνει ανεπηρέαστο από αυτή.

Είτε μιλάμε για cγbεr σeξ, είτε για σeξ μέσω τηλεφώνου, είτε για οποιοδήποτε είδος τεχνολογικού σεξ, όλα είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας, άσχετα εάν σε κάποιους παλιότερους και λιγότερο εξοικειωμένους αυτό δεν λέει κάτι.

Ένα τέτοιο είδος σeξ, λοιπόν, είναι και το sεxt ιng, δηλαδή η ανταλλαγή εpωτικώv μnvuμάτων μεταξύ συντρόφων ή ακόμα και αγνώστων μεταξύ τους ανθρώπων, όπου συνήθως δεν υπάρχει άλλη επαφή, παρά μόνο μέσω των σύντομων γραπτών μηνυμάτων.

Το… σπορ αυτό είναι ιδιαίτερα δημοφιλές μεταξύ ανδρών και γυναικών, όμως είναι και ένα τομέας στον οποίο η χώρας μας κατέχει μια πολύ σημαντική διάκριση.

Κι αυτό, γιατί σε πρόσφατη σχετική έρευνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο προέκυψε ότι οι ΕΛληνίδες έρχονται δεύτερες (!) στην Ευρώπη σε χρήση του sexting!

Με λίγα λόγια, αρέσκονται από το γραφείο, το κρεβάτι ή οποιοδήποτε σημείο να ανταλλάσσουν ερωτικά μηνύματα με κάποιον ή κάποια, είτε με σκοπό τον σεξουαλικό τους ερεθισμό είτε την άμεση αυτοiκανοποίησή τους, μέσω του υποβοηθούμενου αυνανισμού.

Το sεχt ing κάνει καλό!
Σύμφωνα με τους ειδικούς του σεξ, το sεχt ing είναι μια εpωτική πρακτική η οποία αν και δεν πείθει κάνει καλό στις σεξουαλικές μας σχέσεις. Ειδικά στην περίπτωση ενός ζευγαριού, μέσω του sεχt ing μπορεί να δημιουργηθεί ένα πολύ ωραίο εpωτικό κλίμα, το οποίο βοηθάει την εpωτική ζωή του ζευγαριού να μην κάνει «κοιλιά», όπως συνηθίζουμε να λέμε.

Από την άλλη, είναι πολύ ορατός ο κίνδυνος του εθισμού σε μια τέτοια δικτυακή ερωτική πρακτική, με αποτέλεσμα η κάθε γυναίκα που το κάνει να χάσει το ενδιαφέρον της για τον πραγματικό έρωτα και το αληθινό σeξ.

Θέλει, λοιπόν, πολλή προσοχή η εφαρμογή του, καθώς η απόλαυση από τον εθισμό χωρίζονται από μια πολύ λεπτή γραμμή.

Καλή διασκέδαση!

Με πληροφορίες από womenshealthmag.com

Διαβάστε την συνέχεια εδώ