Κέρατο στο αγόρι μου: Στο γραφείο με μια τεραστίων διαστάσεων π@@..!!!

4

Το όνομά μου είναι Νίνα. Είμαι 25 ετών, μελαχρινή με ελαφρώς σκουρόχρωμη επιδερμίδα, ύψος περίπου 1.75 με ένα σφιχτό και γυμνασμένο σώμα. Τρελαίνω όλα τα αρσενικά με την πίσω κίνηση μου, που μετά από τόσα χρόνια γυμναστήριο αναδεικνύεται εξαιρετικά ό, τι κι αν φορέσω.

Το μειονέκτημά μου είναι ότι έχω μικρό σχετικά στnθos, για αυτό και προσπαθώ συνέχεια να το ενισχύω με τα κατάλληλα σουτιέν ή στενά ρούχα.

Η αλήθεια είναι πως στην ερωτική μου ζωή ήμουν εξαιρετικά άτακτη. Έχω πάει με πολλούς άνδρες, από μικρότερους έως και αισθητά μεγαλύτερους, πολλοί δε εξ’ αυτών ήταν μόνο για μια φορά και δεν τους ξαναείδα.

Γουστάρω τρελά την π@uτσ@ και δε μπορώ να αντισταθώ. Παρασύρομαι πάρα πολύ εύκολα, οπότε όπως καταλαβαίνετε συχνά με εκμεταλλεύονται, χωρίς να το θέλω.

Οι συντριπτικά περισσότεροι άντρες που είχα σχέση μέχρι σήμερα με ήθελαν μόνο για το σeξ και με παρατούσαν όταν είτε βαριούνταν είτε ζητούσα εγώ κάτι περισσότερο.

Κι αυτό είναι κάτι που δε μπορώ να αντέξω καθώς όσο κι αν μου αρέσει το σeξ, πλέον τα χρόνια έχουν περάσει και αναζητώ κάτι πιο σταθερό και συναισθηματικό.

Πριν μερικούς μήνες μπήκε στη ζωή μου ο Άρης. Τον γνώρισα τυχαία μέσω κοινής γνωστής και με κέρδισε ο ντροπαλός τρόπος που με προσέγγισε.

Αν και ένα χρόνο μικρότερος ήταν πολύ καλός στην επικοινωνία. Αρχίσαμε να βγαίνουμε, κάναμε σύντομα σχέση και είναι πρώτη φορά μετά από χρόνια που φαίνεται να βρήκα κάποιον σοβαρό, που δε με θέλει μόνο για το κρεβάτι του και υπάρχει μεταξύ μας συναίσθημα και επικοινωνία.

Είναι μια σχέση που θέλω να κρατήσω και μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε προβλήματα. Υπολόγιζα όμως χωρίς τον ξενοδόχο.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ