Πολιτικός εγκατέλειψε την πολιτική για να γίνει πopvoστάp-Video

4

Το ανάποδο το έχουμε δει πολλές φορές αφού δεν είναι λίγες οι “κυρίες” που έχουν δοκιμάσει να μπουν στην πολιτική! Πολιτικός όμως να παρατάει την “προσοδοφόρα” καριέρα για να γίνει σταρ του πopvo πρωτη φορά βλέπουμε!!

Από την πολιτική στο ποpνό.

Αυτό αποφάσισε πριν δύο χρόνια η 32χρονη Φιλομένα Μαστρομαρίνο, που άνηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα του Ματέο Ρέντσι και αποφάσισε να αλλάξει καρίερα για να «εκφράσει την εpωτική της πλευρά».

Και κάπως έτσι, η Μαστρομαρίνο που επιθυμεί να κερδίσει τον ανδρικό κοινό, συστήνεται ως «Μαλένα από την Απούλια», φέροντας στη μνήμη όλων την θρυλική ταινία με πρωταγωνίστρια τη Μόνικα Μπελούτσι.

Η 30χρονη Μαστρομαρίνο, η οποία είχε εκλεγεί με το Δημοκρατικό Κόμμα το 2013 στην περιφέρεια της Απουλίας, ζήτησε τη βοήθεια του διασημότερου Ιταλού ποpνοστάρ, του Siffredi, στα πρώτα βήματά της στην πιο επικερδή βιομηχανία στον κόσμο και σ’ ένα βίντεο εξηγεί τους λόγους που αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της.

Μέχρι πρότινος δήλωνε φανατική θαυμάστρια του Ιταλού πρωθυπουργού, αλλά και της πολιτικής που ακολουθεί, καθώς υποστηρίζει ότι «είναι διαμορφωμένη από νέους ανθρώπους, οι οποίοι δεν έχουν σχέση με το παλιό σύστημα.»


via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ