Μάνα και κόρη έχετε πολύ γλυκό….. H πεθερά ηθελε να δει αν μπορώ να της τον……….VID

7

Το τριήμερο της 28ης,είπαμε με τη Μαίρη να πάρουμε τον μικρό μας και να πάμε μία βόλτα μέχρι το “χωριό”. Έτσι. Για να αλλάξουμε λίγο “αέρα” και παραστάσεις, αλλά και για να δούμε και την τοπική παρέλαση. Βασικά, εγώ είχα πολλή ανάγκη να ξεκουραστώ και να μην κάνω κάτι ιδιαίτερο.

Εκείνο το τριήμερο έγινε αυτό που δεν φανταζόμουνα ποτε! H πεθερά μου μια απίστευτη μou….ηθελε να δει αν μπορώ να της τον……….

Είχα κουραστική εβδομάδα στη δουλειά. Κατά καλή μου τύχη, η πεθερά μου με ενημέρωσε ότι είχαν αγοράσει μία τηλεόραση και ήθελαν να την κρεμάσουν στον τοίχο του σαλονιού.

Ήταν κάτι που, όπως μου είπε, θα ήθελαν να γίνει έγκαιρα, γιατί δεν είχαν παρά μία μικρή τηλεόραση στο ένα δωμάτιο και ήταν αναγκασμένοι να βλέπουν εκεί.

Έτσι λοιπόν, συγκέντρωσα τα απαραίτητα εργαλεία και μαζί με τα υπόλοιπα πράγματά μας, πήραμε τον μικρό και φύγαμε απογευματάκι της Πέμπτης.

Χωρίς να συναντήσουμε ιδιαίτερη κίνηση, στο χρόνο που είχαμε υπολογίσει, λίγο αργότερα το βραδάκι ήμασταν εκεί.

Φτάνοντας, ξεφορτώσαμε, χωρίς απαραίτητα να ξεφορτώσουμε τα περισσότερα το ίδιο βράδυ. Παράλληλα, μαθαίνω από την πεθερά μου ότι, αν σκόπευα, μπορούσα να φτιάξω την τηλεόραση το πρωί της παραμονής με τη βοήθεια του Αλί του Ινδού.

Όσο για το μικρό, θα βλέπαμε ποιός θα τον έβγαζε βόλτα στην παρέλαση. Ξεκουραστήκαμε λοιπόν, φάγαμε και κοιμηθήκαμε.

Το πρωί της παραμονής και ενώ είχαμε σηκωθεί όλοι, ο πεθερός μου και η Μαίρη συμφώνησαν να ετοιμάσει εκείνη τον μικρό, και να πάνε να τον βρούνε έξω, λίγο πριν την παρέλαση. Η πεθερά μου θα έμενε σπίτι γιατί είχε μερικές δουλειές να τελειώσει.

Στο μεταξύ, θα ερχόταν και ο Αλί για να κάνουμε τη δουλειά. Σε ότι αφορά εμένα… με τη Μαίρη είχαμε περίπου 2 εβδομάδες να πnδnxτouμε και όσο να ‘ναι… είχα “ορέξεις”.

Μόνο που στάθηκα άτυχος, γιατί είχε αδιαθετήσει 2 μέρες πριν. Ίσως αυτός να ήταν και ένας λόγος, για τον οποίο δεν ήθελε να μείνει στο σπίτι.

Για να μη με προκαλέσει εάν μέναμε μόνοι μας. Όταν έφυγε και εκείνη με το παιδί, μείναμε μόνοι με την πεθερά μου να καθόμαστε λίγο στην κουζίνα.

Είχα φτιάξει και εγώ τον καφέ μου και απολάμβανα με τσιγάρο, ενώ καθόμασταν αντικριστά στη γωνία του τραπεζιού.

Ήμουν ακόμη με τις πυτζάμες μου και δε γούσταρα να αλλάξω ακόμη. Εκείνη φορούσε μία πρόχειρη πουκαμίσα από πάνω, με χαλαρωμένο σχετικά κούμπωμα και ένα σορτσάκι.

Το σπίτι ήταν ζεστό γενικά, γιατί είχαν ανάψει καλοριφέρ για να “σπάσει” η υγρασία.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ