Πήγα για τnv κopn, πnδnξ@ τnv μάvα τns-BINTEO

4

Καλησπέρα σας. Με λένε Μπάμπη, είμαι 22 ετών και είμαι από την Τρίπολη. Δεν θέλω να περιαυτολογώ αλλά είμαι ωραίο παλικάρι από ότι βλέπω, και γκόμενες αρκετές βρίσκω με άνεση.Λοιπόν, αυτή η ιστορία αφορά την Βάλια (Βάλια – ψευδώνυμο για την ιστορία). Εν μέρη αφορά την Βάλια. Η Βάλια, είναι ένα ξανθό μouv@κι, με γυαλιά, αλλά πολύ σeξι, με βuz@κια και έναν κ@λo σκέτη καραμέλα, όταν τον βλέπω κ2uλ@v@ χωρίς δεύτερη σκέψη.

Με την Βάλια, δεν είχαμε κάνει τίποτα ακόμα, ήμασταν στην αρχή της σχέσης και δεν είχαμε προλάβει να γ@μnθ@uμe. Είχα πάει λόγω κάποιας γιορτής στο σπίτι της, και εκεί είδα το απόλυτο Μιlf κομμάτι!

Μια γυναικάρα σαραντάρα, με βuz@pous που θα έπνιγαν οποιαδήποτε ψ@λn αντιστεκόταν, υπέροχα χείλη, και κανονικό σώμα, ούτε χοντρή, ούτε όμως και μοντέλο, στα κανονικά. Ε λοιπόν εγώ κ@uλ@σ@ μαζί της.

Η ώριμη ήταν η μαμά της Βάλιας, η Κατερίνα, η οποία με «συμπάθησε» αμέσως όπως φάνηκε, συζητούσαμε, συχνά μας έκανε ερωτήσεις περί σ@ξ, αλλά το έδινε με την σοφιστικέ πλευρά, για να μην φανεί.

Τελικά τελείωσε το τραπέζι, και πήγε ο καθένας σπίτι του. Θα πnδ@uσ@ την Βάλια αλλά όπως είπε, ήταν κουρασμένη, και δεν θα ήθελα να αρχίζω να πιέζω από τις αρχές της σχέσης.. αλλά να πω την αλήθεια, είχα τρελές κ@uλes, όχι για την Βάλια, αλλά για την Κατερίνα, την μαμά της.

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ