Διακοπές με την θεία την νοσοκόμα-Video

16

Επιτέλους άρχισαν για μένα οι διακοπές μου, και πριν λίγες μέρες έφτασα στο χωριό, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Πρέβεζα!Φέτος για μένα θα ήτανε λίγο δύσκολα γιατί πριν λίγο χάλασε ο αρραβώνας μου λόγω εγωισμού και βλακείας! Αλλά εγώ δεν είχα σκοπό να χειροτερέψω την ψυχική μου κατάσταση!

Με το που έφτασα στο χωριό όλοι μου φερότανε πολύ καλά γιατί λίγο πολύ ξέρανε, και οι μέρες περνάγανε πολύ καλά. Μπάνια, club, βόλτες, και καλή ζωή.

Πριν δυο μέρες έφτασε και η ξαδέρφη της μάνας μου! 40 χρόνων γυναικάρα από την Αθήνα, ανύπαντρη και φοβερή μouvapα!

Δουλεύει νοσοκόμα σε ιδιωτικό νοσοκομείο και είναι φοβερός χαρακτήρας σκέτη γλύκα! Από πιτσιρίκι αμέτρητες φορές τράβηξα εξαιτίας της μαλακία όταν γυρνάγαμε από τα μπάνια γιατί το σώμα της με έκανε πάντα έξαλλο!

Μόλις με είδε η θείτσα μου με πλάκωσε στα φιλιά και στις αγκαλιές όπως πάντα…

–    «Τι κάνει το αγόρι μου; Πως είσαι; Αχ! Σκέτος κούκλος έγινες!»

Και τις συνηθισμένες της γλύκες!

Το βραδάκι την είχαμε αράξει στο μπαλκόνι απολαμβάνοντας το ράδιο και κρασάκι και μιλάγαμε για τον αρραβώνα μου που χάλασε!

Με ρωτούσε γιατί και πως μπορούσε να γίνει, και πως δεν είναι καλό να είναι ένα παιδί 25 χρόνων χωρίς γκόμενα. Έδειχνε πολύ ενδιαφέρον!

–    «Θεία μη στεναχωριέσαι», της λέω. «Τώρα δεν χάνω καμία ευκαιρία… να που.. μόνο όλοι εδώ ακόμα δουλεύουν και δεν έχω για παρέα τα πρωινά για μπάνιο και το βραδάκι για club!»

–    «Άμα δεν ντρέπεσαι να βγαίνεις με μια ηλικιωμένη», μου λέει, «θα σου κάνω εγώ παρέα!»

–    «Τι λες… της λέω, που είσαι ηλικιωμένη!

Εσύ κάνεις κάθε δεκαοκτάρα βίδες με το σώμα σου! Και μετά είσαι και πανέμορφη γυναίκα!

Απορώ πως δεν παντρεύτηκες… πάντως εγώ τέτοια γυναίκα δεν θα την άφηνα!!!»

διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ