Έφηβη έπνιξε το ενός μηνός βρέφος της στη μπανιέρα

4

Μία έφηβη μητέρα που κατηγορείται ότι έπνιξε τον ενός μηνός γιο της σε μπανιέρα, έκανε περισσότερες από 100 αναζητήσεις στο διαδίκτυο, αφού έψαχνε τρόπους για να σκοτώσει το βρέφος.

Την Τετάρτη, η 18χρονη Jenna Folwell, κάλεσε την αστυνομία της Αριζόνα για να αναφέρει ότι το νεογέννητο μωρό της είχε απαχθεί από τα χέρια της καθώς το έβαζε στο κάθισμα του αυτοκινήτου.

Υποστήριξε επίσης ότι ο “άγνωστος” δράστης είχε βάλει μια τσάντα πάνω από το κεφάλι της και απείλησε να την σκοτώσει.

Η αστυνομία έκανε μια έρευνα στην περιοχή, αλλά όταν έλεγξε το διαμέρισμα της έφηβης, βρήκε το γιο της νεκρό, τυλιγμένο σε κουβέρτες μέσα σε ένα σάκο γυμναστηρίου.

Η Folwell άλλαξε την ιστορία της και ισχυρίστηκε ότι είχε λιποθυμήσει κρατώντας το μωρό στην μπανιέρα, και όταν ξύπνησε, το μωρό είχε πνιγεί.

Αλλά όταν η αστυνομία έψαξε το τηλέφωνό της, ανακάλυψε περισσότερες από 100 σοκαριστικές αναζητήσεις στο διαδίκτυο.

Το ιστορικό αναζήτησης ξεκινούσε με “τρόπους να πεθάνει αμέσως” και τελείωνε με “περιπτώσεις αγνοούμενων μωρών”, σύμφωνα με τις δηλώσεις της αστυνομίας στο Fox 32.

“Υπήρξαν πάνω από 100 διαφορετικές αναζητήσεις στο αρχείο του υπολογιστή της.”

Μετά τις πιέσεις των ερευνών, η Folwell παραδέχθηκε ότι μπήκε στην μπανιέρα με το γιο της και τον άφησε να πνιγεί επειδή δεν άντεχε το κλάμα του.

Η 18χρονη είπε στην αστυνομία ότι είχε αλλάξει γνώμη ένα λεπτό αργότερα, αλλά ήταν πολύ αργά, ο γιος της ήταν ήδη νεκρός.

“Τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν αποκάλυψαν ότι η Jenna Folwell ήταν το άτομο που έπνιξε το μωρό νωρίτερα εκείνη την ημέρα”, δήλωσε ο αξιωματικός Daniel Mejia.

Την Πέμπτη, η Folwell έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο δικαστήριο όπου κατηγορήθηκε για τη δολοφονία του μωρού της.

Ο πατέρας του μωρού βρέθηκε επίσης στο δικαστήριο και ξέσπασε σε κλάματα όταν ξεκίνησε η δίκη.

“Τη στιγμή που σκότωσε τον Rainer ήταν σα να σκότωσε κι εμένα,” είπε ο πατέρας, σύμφωνα με τον Fox.

Η Folwell είπε στους δικαστές ότι λυπόταν για την απόφασή της και πως όταν συνειδητοποίησε πως το βρέφος δεν ανέπνεε, προσπάθησε να το επαναφέρει στη ζωή δίνοντάς του το φιλί της ζωής, προτού βάλει το σώμα του στο σάκο.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ