Κόνι Μεταξά: Γιατί θα κάνει χειρουργείο η κόρη του Πανταζή

0
46
Κόνι Μεταξά: Γιατί θα κάνει χειρουργείο η κόρη του Πανταζή

Η Κόνι Μεταξά, η κόρη του Λευτέρη Πανταζή θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και όπως όλα δείχνουν θα έχει μια περίεργη καραντίνα. Το πρόβλημα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας και ηθοποιού βρίσκεται στις φωνητικές της χορδές τις οποίες και τραυμάτισε σε πρόβα που έκανε για την θεατρική παράσταση που θα λάμβανε μέρος, η οποία όμως πήρε αναβολή λόγω κορονοϊού.

Ο Λευτέρης Πανταζής ήταν καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και εκμυστηρεύτηκε στον παρουσιαστή και φυσικά στο τηλεοπτικό κοινό το πρόβλημα της κόρης του.

«Νομίζω δεν θα γλιτώσουμε την εγχείρηση. Θα κάνει εγχείρηση στη φωνούλα της. Έκανε πρόβα για θεατρικό. Έπρεπε να φωνάζει. Τα έδωσε όλα φώναξε και τραυμάτισε τις χορδές της… Έπαθε αιμάτωμα, έκανε αφωνία. Το αιμάτωμα υποχώρησε αλλά έμεινε ένα κακαλάκι και πρέπει να γίνει μια επέμβαση με λέιζερ. Θέλει και μια δασκάλα να της κάνει μαθήματα. Να της μάθει να τοποθετεί τη φωνή της σωστά. Εγώ που είμαι έμπειρος δε θα το πάθαινα. Η Κόνι έδειξε πολύ ενθουσιασμό και το έπαθε» εξήγησε ο Λευτέρης Πανταζής μιλώντας χθες στον Αρναούτογλου.