Κατερίνα Καινούργιου: Λύγισε και ξέσπασε σε λυγμούς η παρουσιάστρια! Συγκινήθηκαμε πολυ

0
12

Στην σημερινή της εκπομπή στο Open η Κατερίνα Καινούριου φιλοξενησε τον ηθοποιό Εύθυμη Ζησάκη. Ο Εύθυμης Ζησάκης είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος που έχει πολύ έντονο φιλανθρωπικό έργο και σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας το απέδειξε περίτρανα παρόλο τα πόσα ακούγονται γι αυτόν.Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ότι ο……

ηθοποιός δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε τι είπε η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ για τον Εύθυμη Ζησάκη.

“Σήμερα στην εκπομπή μου ήρθε ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος παρόλο τα πόσα ακούγονται γι αυτόν κατά καιρούς εγώ ξέρω ποσό ευαίσθητος είναι και το απέδειξε για άλλη μια φορά σήμερα που μας ανέφερε ότι επισκοπείτε το κέντρο με παΐδια που έχουν σύνδρομο DOWN και άλλες ασθένειες και είναι τόσο μα τόσο δύσκολες κατάστασης εκεί και αυτός ο άνθρωπος πήγαινε εκεί χρόνια τώρα, το κάνει με την ψυχή του και με πολύ αγάπη και δεν τον ενδιαφέρει ότι και να λένε γι αυτόν. Το ίδιο και εγώ.

Ας λένε ότι θέλουν, εγώ βλέπω έναν τόσο ευαίσθητο τόσο καλόκαρδο άνθρωπο που κάνει οικειοθελώς με την ψυχή του όλα αυτά τα χρόνια το να είναι διπλά σε αυτά τα παΐδια και έμενα αυτό μου λέει πολλά.

Άπλα συγκινήθηκα , γιατί βγαίνουν όλοι καθημερινά ασχολούμαστε με μπούρδες και με το να ρίχνουν λάσπη ο ένας στον άλλον και θέλω να μου πει κάποιος , ποιος τελικά έχει ομορφιά στην ψυχή του.;”