Κατάρα “χτύπησε” την Ελένη Φουρέιρα-Τι συμβαίνει με την τραγουδίστρια;

0
16

Εκείνη και ο σύντροφος της γνωστός μεγάλος ποδοσφαιριστης, ο Αλμπέρτο Μποτια, δυστυχώς , όπως φαίνεται ,δεν θα είναι μαζί για πολύ καιρό ,ακόμη.
Όσοι προέβλεψαν πως η σχέση του ζευγαριού δύσκολα θα κρατηθεί, εξαιτίας της απόστασης, φαίνεται να επιβεβαιώνονται. Όμως, και τα επαγγελματικά προβλήματα των δύο έπαιξαν ρόλο στο χωρισμό.
Απο οτι φανηκε και απο μια παλαιοτερη δηλωση της τραγουδιστριας δανηκαν τα πρωτα συννεφα .
«Σε αυτή τη φάση της ζωής μου η σχέση μου δεν λειτουργεί ανασταλτικά στο να κλείσω μια δουλειά. Προτεραιότητα έχει η καριέρα μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της έχει η επαγγελματική της εξέλιξη.

Εκείνη φέτος απείχε από την αθηναϊκή νύχτα, καθώς κυνήγησε και συνεχίζει να κυνηγά μια διεθνή καριέρα, με αποτέλεσμα να έχει βεβαρημένο πρόγραμμα και έντονη καθημερινότητα.

Κι ο ποδοσφαιριστής, όμως, είναι σε επαγγελματικό πυρετό, αφού έληξε η συνεργασία του με την «Αλ Χιλάλ», και παρά τις προσπάθειές του να ξαναβρεθεί σε ευρωπαϊκά γήπεδα, δεν τα κατάφερεται και παίζει ξανά στα Ηνωμένα Εμιράτα και στην «Αλ Γουαχαντά Μέκκας».

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν, ότι τα επαγγελματικά προβλήματα προκάλεσαν το τέλος του δεσμού τους. Ωστόσο, κανείς από τους δύο δεν έχει διαψεύσει ή επιβεβαιώσει κάτι!