Καίτη Γαρμπή: Δεν φαντάζεσαι πόση διαφορά ηλικίας έχει με τον Διονύση Σχοινά

0
474
Καίτη Γαρμπή: Δεν φαντάζεσαι πόση διαφορά ηλικίας έχει με τον Διονύση Σχοινά

Έχοντας 31 ολόκληρα χρόνια ελληνική δισκογραφία η Καίτη Γαρμπή θεωρείται μια απο τις πιο εμπορικές τραγουδίστριες στην χώρα μας αφού πλέον έχει περισσότερες από 1.500.000 πωλήσεις δίσκων. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια όμως εκτός απο καταπληκτική τραγουδίστρια είναι και σύζυγος αλλά και μητέρα….

Έχει κάνει εκπληκτικές συνεργασίες που έχουν μείνει στην ιστορία με πολλούς δημιουργούς και έχει μερικές δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό της και περισσότερα από 30 ντουέτα με μεγάλα ονόματα του Ελληνικού πενταγράμμου.

Η Καίτη Γαρμπή ήταν άλλωστε και η πρώτη μούσα του στιχουργού και δημιουργού Φοίβου με τον οποίο μας χάρισαν μερικά απο τα πιο διαχρονικά τραγούδια.

Η εντυπωσιακή Καίτη, παντρεύτηκε μετά απο μια επεισοδιακή πρόταση γάμου το 1997 με τον επίσης τραγουδιστή Διονύση Σχοινά και έχουν ένα γιο, το Δημήτρη, που πλέον είναι 22 ετών.

πρόταση γάμου

Όσοι δεν θυμούνται η επεισοδιακή πρόταση γάμου του Διονύση στην Καίτη έγινε τηλεοπτικά και μάλιστα σε ένα απο τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά σόου της Ελληνικής τηλεόρασης και συγκεκριμένα του Mega Channel και στην εκπομπή “Μπράβο” με παρουσιάστρια τη μια και μοναδική Ρούλα Κορομηλά την παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997.

Η Καίτη Γαρμπή γεννήθηκε στις 8 Ιουνίου 1961 και μεγάλωσε στον Κορυδαλλό. Η Καίτη είναι 59 ετών και η διαφορά ηλικίας που έχει με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά είναι στα οκτώ χρόνια αφού ο αγαπημένος ερμηνευτής είναι γεννημένος στις 6 Οκτωβρίου 1969 και είναι 51!