Μουρμούρες για την Κλέλια Ρενέση και τον Μάνου Τσάο-Τι συμβαίνει με το ζευγάρι;

11
Κλέλια Ρενέση

Τον Ιούλιο του 2015 ο Μάνου Τσάο είχε έρθει στη χώρα μας για να δώσει μια συναυλία. Μέσα στους χιλιάδες θαυμαστές του βρισκόταν και η γοητευτική και πανέμορφη πρωταγωνίστρια της “Μουρμούρα” Κλέλια Ρένεση, η οποία κατάφερε να γοητεύσει τον τραγουδιστή

Ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος, με τον παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνη και την ηθοποιό να δημιουργούν σχέση χωρίς μάλιστα να τους παίρνει κανένας χαμπάρι.

Ο Μάνου Τσάο ταξιδεύει με κάθε ευκαιρία στην Ελλάδα, όπου διαμένει στο σπίτι της Κλέλιας στο Παγκράτι. Οι γείτονες της ηθοποιού μιλάνε για ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο.

Κλέλια Ρενέση

Οι Μουρμούρες της Κλέλια Ρενέση

Ολα αυτά όμως ήταν πριν την είσοδο της πανέμορφης Κλέλιας στην τηλεοπτική “Μουρμούρα” αφού φάινεται ότι η σειρά της δημιούργησε τις δικές της μουρμούρες!

Ο Μάνου Τσάο ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο για συναυλίες και η απόφαση της ηθοποιού να δεχτεί την πρόταση για συμμετοχή στην  δημιούργησε πρόβλημα στο ζευγάρι

Έτσι λόγω των πολύωρων και καθημερινών γυρισμάτων της γοητευτικής Κλέλιας Ρένεση το να ακουλουθήσει τον Μανου Τσάο στις προγραμματισμένες εμφανίσεις του σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική ήταν αδύνατο, με συνέπεια να δημιουργηθούν… μουρμούρες!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ