Αποκάλυψη Βόμβα-Ο ΑΝΤ1 επαναφέρει το Big Brother !!

5
Big Brother

Είδαν ότι το Nomads δεν τραβάει και επειδή το Survivor κοντοζυγώνει και έτσι πήραν την μεγάλη απόφαση να επαναφέρουν στους τηλεοπτικούς δέκτες το παλιό μεγάλο όπλο του ΑΝΤ1 το Big Brother

Αυτό όμως που δεν φαντάζεστε με τίποτα είναι ποιος θα είναι ο παρουσιαστής!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα youweekly όπου αναφέρει ότι έχει τσεκάρει μέσω του καναλιού την είδηση το Big Brother έρχεται ξανα στην Ελλάδα και θα το παρουσιάσει το κανάλι του Αμαρουσίου μόλις ολοκληρωθεί ο κύκλος του Nοmads!

Big Brother-ποιος θα είναι ο παρουσιαστής

Ποιος όμως είναι ο παρουσιαστής που θα παρουσιάσει το παιχνίδι;

Σίγουρα δεν θα είναι ο Αντρέας Μικρούτσικος. Για να σας δώσουμε ένα στοιχείο παραπάνω ο νέος παρουσιαστής είναι ένας άνθρωπος που το προηγούμενο διάστημα είχε γίνει κ*λος με το κανάλι του Αμαρουσίου!!

Είναι ο παρουσιαστής που κατήγγειλε δημοσίως τον Ant1 ότι δεν του δίνει δουλειά να κάνει!

Ο παρουσιαστής λοιπόν του παιχνιδιού, του Big Brother σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας!

Τα πάνω κάτω λοιπόν φέρνει το κανάλι του Aμαρουσίου και εμείς να θυμίσουμε ότι το Big Brother έχει βγει στη χώρα μας σε πέντε κύκλους!

Στον Ant1 πιστεύουν ότι μετά το Nomads θα πρέπει να υπάρχει ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα που θα πρέπει να χτυπήσει το Survvivor.

Στο κανάλι θεωρούν ότι η παραγωγή βγαίνει και θεωρούν ότι ο Λιάγκας θα πάρει το παιχνίδι πάνω του και θα το απογειώσει.

Θα γίνει ο Γιώργος Λιάγκας ο νέος Ανδρέας Μικρούτσικος!! Θα μπορεί να τινάξει το παιχνίδι στον αέρα;;;

Για όσους δεν ξέρουν οι δεν θυμούνται!!

Τι είναι το Big Brother

To Big Brother (Μεγάλος Αδελφός) είναι ένα δημοφιλές τηλεοπτικό ριάλιτι σόου που συνήθως διαρκεί 12 εβδομάδες.

Οι -συνήθως 12- παίκτες συγκατοικούν σε ένα σπίτι, το οποίο παρακολουθούν κάμερες, και προσπαθούν να αποφύγουν τις εβδομαδιαίες ψηφοφορίες αποχώρησης έπειτα από τηλεφωνική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Ο παίκτης που δεν θα ψηφιστεί για αποχώρηση μέχρι και την τελευταία εκπομπή κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο.

Το παιχνίδι πήρε το όνομά του από το μυθιστόρημα του Τζορτζ Όργουελ 1984, όπου ο Μεγάλος Αδελφός είναι ένα αυταρχικό πρόσωπο που παρακολουθεί τους πάντες μέσα από κρυφές και μη κάμερες.

Μάλιστα, στις αρχικές εκδόσεις του παιχνιδιού, το μότο του Μεγάλου Αδερφού διατηρήθηκε αυτούσιο από το μυθιστόρημα στο παιχνίδι: Ο Μεγάλος Αδελφός σε βλέπει.

Οι όροι του παιχνιδιού

Οι συγκάτοικοι ζουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο σπίτι, σχεδόν κάθε γωνιά του οποίου παρακολουθείται από κάμερες, και στους οποίους δεν επιτρέπεται καμία μορφή επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, αν και σε μερικούς κύκλους επεισοδίων των εκδοχών της Ταϊλάνδης, των Φιλιππίνων, του Μεξικού, της Γερμανίας και της Ισπανίας έχουν υπάρξει αλλαγές που επιτρέπουν την επαφή με τον έξω κόσμο με συγκεκριμένες προυποθέσεις.

Οι παίκτες – συγκάτοικοι, επίσης, δεν έχουν επαφή με τηλεοπτική συσκευή, με εξαίρεση την ημέρα της αποχώρησης παίκτη, όπου η τηλεόραση χρησιμοποιείται ως μέσο επαφής μεταξύ των παικτών και του παρουσιαστή.

Από το σπίτι λείπουν επίσης το ραδιόφωνο, το τηλέφωνο ή άλλα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, ενώ δεν τους επιτρέπονται καν η γραφική ύλη (με εξαίρεση μία κιμωλία με την οποία γράφουν με μεγάλα γράμματα κάποια απαραίτητα ψώνια για τις προσωπικές τους ανάγκες ή τις ανάγκες του σπιτιού).

Απαγορεύονται οι ψιθυριστοί διάλογοι μεταξύ των παικτών. Στη διάθεση των παικτών, όποτε νοιώσουν την ανάγκη του, υπάρχει ένας ψυχολόγος και είναι η μοναδική εξαίρεση όπου η συνομιλία παραμένει μυστική. Οι κάμερες λειτουργούν 23 ώρες το 24ωρο, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες να νοιώσουν πιο άνετα για μία ώρα την ημέρα χωρίς τις κάμερες να τους παρακολουθούν.

Η παραγωγή του παιχνιδιού αναθέτει στους παίκτες κάθε εβδομάδα μία εβδομαδιαία αποστολή. Εάν καταφέρουν να την βγάλουν εις πέρας, έχουν στη διάθεσή τους ένα χρηματικό ποσό ώστε να καλύψουν τα έξοδα των απαραίτητων αγορών για τους ίδιους ή το σπίτι. Σε περίπτωση που αποτύχουν, τους δίνονται μόνο τα απολύτως απαραίτητα.

Κάθε εβδομάδα ζητείται από τους τηλεθεατές του παιχνιδιού να ψηφίσουν έναν μεταξύ τριών συμμετεχόντων για να αποχωρήσει από το σπίτι. Σε διάφορες εκδοχές του παιχνιδιού το κοινό μπορεί να ψηφίσει μεταξύ λιγότερων ή περισσότερων συμμετεχόντων. Ο τελευταίος που θα παραμείνει είναι ο νικητής.

Σύντομα κοντά σας με καινούργιες αποκαλύψεις

Διαβάστε την συνέχεια εδώ