Σπάρτη: Γuμvos άντρας αuτοϊκαvoποιnθnκε μέσα σε ζαχαροπλαστείο

5

Ο άνδρας εισέβαλε γuμvos από τη μέση και κάτω στο κατάστημα, άρχισε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και στη συνέχεια αuvαviστnκε επιδεικτικά μπροστά στην υπάλληλο

Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα που εργάζεται σε ζαχαροπλαστείο στην πλατεία της Σπάρτης το απόγευμα της Τετάρτης, όταν είδε ξαφνικά μπροστά της έναν γuμvo άνδρα από τη μέση και κάτω που άρχισε να γκρεμίζει στο δάπεδο τα προϊόντα και στη συνέχεια αuvαviστnκε επιδεικτικά μπροστά της!

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος κατάφερε να βγει στον δρόμο ζητώντας βοήθεια και οι περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενώ ο εισβολέας συνέχιζε να αuτοϊκαvoποιnτε προκλητικά!

Στο ζαχαροπλαστείο έφτασαν άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι κατάφεραν τον να ακινητοποιήσουν άνδρα και να τον βάλουν μέσα σε ένα περιπολικό, με το οποίο οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Εκεί προέκυψε ότι πρόκειται για έναν 40χρονο Ρουμάνο που κατοικεί μόνιμα στη Σπάρτη με την οικογένειά του τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Σπάρτης έδωσε εντολή για τον εγκλεισμό του στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής στο Δαφνί, καθώς διαπιστώθηκε ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ