Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ smokey eyes με έντονα κόκκινα χείλη-Video

28

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα του χρόνου. Το 2018 μας αφήνει και υποδεχόμαστε το 2019 με ανυπομονησία.Σήμερα πρέπει να λάμψεις και τι καλύτερο από ένα μακιγιάζ που θα κλέψει την παράσταση.

Για να λάμψετε στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, πέρα από ένα εντυπωσιακό βραδινό ντύσιμο θα χρειαστείτε, ένα χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που θα ολοκληρώσει την γιορτινή σας εμφάνιση.

Ποιο είναι όμως αυτό το βάψιμο που θα σας κάνει πιο λαμπερή και σαγηνευτική από ποτέ; Ανακαλύψτε τις κορυφαίες επιλογές για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ και δείτε βήμα βήμα την δημιουργία τους. Οι εικόνες και τα βίντεο που ακολουθούν θα σας δώσουν τη λύση.

Επιλέξτε λοιπόν το ιδανικό βάψιμο ματιών και χειλιών για να ολοκληρώσετε το βραδινό σας ντύσιμο για το ρεβεγιόν και να κλέψετε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια στο πάρτι.

Το κόκκινο χρώμα στα χείλη αποτελεί την πιο εορταστική επιλογή για το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ. Πρόκειται για ένα σαγηνευτικό χρώμα που είναι συνυφασμένο με την περίοδο αυτή και φοριέται τόσο σε ρούχα και αξεσουάρ, όσο και στο μακιγιάζ.

Το κόκκινο κραγιόν μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα και με απαλό – φυσικό μακιγιάζ ματιών, αλλά και με έντονα και γιορτινά smokey eyes. Βρείτε λοιπόν τον ιδανικό τόνο κόκκινου για τα χείλη σας και κάντε ένα γιορτινό μακιγιάζ που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Στο βίντεο θα δείτε βήμα βήμα την δημιουργία ενός απαλού smokey eyes με έντονα κόκκινα χείλη.

Δείτε το βίντεο εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ