Επιστρέφει η Βίκυ Χατζηβασιλείου στην τηλεόραση! Τι θα γίνει με το Πάμε Πακέτο

0
22

Η πώληση του Alpha το καλοκαίρι που μας πέρασε έφερε αρκετές ανακατατάξεις στο κανάλι αφού αρκετές εκπομπές και σειρές κρίθηκαν ασύμφορες οικονομικά και το κανάλι τις διέκοψε ή τουλάχιστον έκανε κάποιες προσπάθειες για να αναπροσαρμογή συμβολαίων. Μια από τις εκπομπές που δεν προχώρησε παρότι ήταν για χρόνια μια από τις εκπομπές σήμα κατατεθέν του καναλιού ήταν και το Πάμε Πακέτο με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ήταν από τις αποχωρήσεις που συζητήθηκαν έντονα το καλοκαίρι που μας πέρασε αφού τέθηκε εκτός ALPHA μετά από 18 και πλέον χρόνια συνεργασίας με τον σταθμό. Η ίδια εξέφρασε την πικρία της για την εξέλιξη αυτή ρίχνοντας τα βέλη της για τον τρόπο που της ανακοινώθηκε το «αντίο».

Για σχεδόν 10 χρόνια η παρουσιάστρια από τη Θεσσαλονίκη καλησπέριζε τους τηλεθεατές μέσω της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που είχε γίνει αγαπημένη συνήθεια του κοινού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι κάθε Πέμπτη που μεταδιδόταν είχε τη μερίδα του λέοντος ενώ στεκόταν πολύ καλά απέναντι στον ανταγωνισμό και μετά την αλλαγή μέρας.

Όπως όλα δείχνουν η αγαπημένη εκπομπή θα επιστρέψει αυτή τη φορά από νέο κανάλι.

Σύμφωνα με το newsit.gr και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μελά η εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη εξασφάλισε τα δικαιώματα εκπομπής με παρόμοιο κόνσεπτ που θα μεταδοθεί από το Open. Σημειώνεται ότι τα δικαιώματα της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» παραμένουν στον ALPHA.

Όπως αναφέρει μάλιστα το δημοσίευμα η εταιρεία παραγωγής είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου που γνωρίζει άλλωστε καλά το συγκεκριμένο είδος.

via