Επική ΔΙΑΜΑΧΗ στο Just The 2 Of Us-Μαλλιοτραβήγματα με το καλημέρα σας!

0
35

Το Just The 2 Of Us είναι ένα φιλανθρωπικό μουσικό talent show όπου συμμετέχουν διάσημα που προβάλλεται φέτος από το κανάλι του Open. Στην κριτική επιτροπή βρίσκονται τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Σταμάτης Φασουλής, η Δέσποινα Βανδή, η Βίκυ Σταυροπούλου και η Μαρία Μπακοδήμου και κεντρικός παρουσιαστής…είναι ο Νίκος Κοκλόνης. Οι διαγωνιζόμενοι είναι και αυτοί τεράστια ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου.Σε κάθε κύκλο επώνυμοι από τον καλλιτεχνικό, αθλητικό ή και τηλεοπτικό χώρο, κάνουν ντουέτο με κάποιον γνωστό επαγγελματία τραγουδιστή και ετοιμάζουν κάθε εβδομάδα ένα τραγούδι που παρουσιάζουν στο live.

Τα ντουέτα βαθμολογούνται από την κριτική επιτροπή με βαθμό από το 1 μέχρι το 10 για την παρουσίαση του κομματιού τους, ενώ ακόμη δέχονται θετικές ψήφους από το τηλεοπτικό κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια του επεισοδίου. Κάθε εβδομάδα, το ζευγάρι με τη χαμηλότερη βαθμολογία αποχωρεί.

To παιχνίδι αν και είχε σταματήσει λόγω κορωνοϊού και καραντίνας πλέον συνεχίζεται δυναμικά και ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα μαλλιοτραβήγματα μεταξύ συμμετεχόντων, αλλά και οι πρώτες διαμάχες με την κριτική επιτροπή. Στο επόμενο επεισόδιο η Άσπα Τσίνα επιτίθεται στην Μαρία Μπακοδήμου για την κριτική που άσκησε στον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος είναι ο παρτενέρ της στο σόου…

Δείτε εδώ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το νέο επεισόδιο προβλέπεται εκρηκτικό! Just the 2 Of Us ????? ?Αυτό το Σάββατο στις 21:00 στο #opentv #j2us

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just the Two Of Us Official (@j2us_gr) στις