Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές εικόνες απο τον τόπο που βρέθηκε το πτώμα-ΕΙΚΟΝΕΣ

11
Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές εικόνες
Ελένη Τοπαλούδη: Ανατριχιαστικές εικόνες

Στον παραλιακό χώρο όπου βρέθηκε το πτώμα της Ελένης Τοπαλούδη τελέστηκε τρισάγιο από τον εφημέριο της Λίνδου, αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Λίγκα, για την ανάπαυση της ψυχής της Ελένης Τοπαλούδη.Τι συνέβη στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της Ελένης Τοπαλούδη;

Η δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έχει επηρεάσει τόσο πολύ το νησί της Ρόδου και εκατοντάδες κάτοικοι του νησιού, πήγαν το απόγευμα στο χώρο που βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε και άναψαν κεριά στη μνήμη της.

Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής «Πεύκων» της Λίνδου σε κλίμα έντονης συγκίνησης.

Η τοπική κοινωνία της Ρόδου είναι συγκλονισμένη και οργισμένη από το στυγερό αυτό έγκλημα, το οποίο «πάγωσε» ολόκληρο το πανελλήνιο.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της αγανάκτησης του κόσμου, ήταν οι αντιδράσεις των πολιτών που βρέθηκαν χθες έξω από τα Δικαστήρια και οι οποίοι αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο τους φερόμενους ως δολοφόνους.

Ελένη Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη τρισάγιο Ελένη Τοπαλούδη τρισάγιο Ρόδος

Για το λόγο αυτό οι δύο δράστες οδηγήθηκαν σήμερα πολύ νωρίς το πρωί, κάτω από αυξημένα μέτρα ασφαλείας, στο Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, όπου ο εισαγγελέας τους απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία και βιασμό.

πηγη rodiaki
Διαβάστε την συνέχεια εδώ