Εκπομπή σταθμός για το MEGA επιστρέφει με παρουσιάστρια έκπληξη

0
20

Το νέο MEGA βρίσκεται σχεδόν ένα βήμα πριν την επιστροφή του μετά από περίπου δύο χρόνια από την ημέρα που έπεσε το μαύρο στο πρώτο κανάλι της χώρας.
Από τότε έχουν αλλάξει πολλά, το κανάλι πλέον ανήκει στον εφοπλιστή και πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη και οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα που πιθανολογείται ότι θα είναι η 3η Φεβρουαρίου είναι ταχύς.

Όπως έχει αποδεχθεί, οι σειρές και οι εκπομπές του τότε εξακολουθούν να έχουν θέση στην καρδιά μας, με τη διοίκηση του σταθμού να παίρνει την απόφαση να επαναφέρει την πιο αγαπημένη μουσική της δεκαετίας του ’90!

Ο λόγος, φυσικά, για το «Mega Star» που έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο του 1990 με την Αριάννα Δημητροπούλου στο τιμόνι της παρουσίασης.

Μέχρι το 2011 που έπεσε οριστικά η αυλαία, η μουσική εκπομπή του Mega μέτρησε συνολικά 7 παρουσιάστριες με μακροβιότερη τη Ναταλία Γερμανού που ανέλαβε από το 1992 έως το 2002.

Τώρα, στο τιμόνι αναμένεται να βρεθεί η Μαίρη Συνατσάκη, η οποία έχει ήδη πραγματοποιήσει τις πρώτες συζητήσεις με τον υπεύθυνο του ψυχαγωγικού προγράμματος, Πέτρο Μπούτο.