10 Έξυπνες ιδέες για να διακοσμήσετε τις άδειες γωνιές του σπιτιού σας

64
10 έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσετε τις άδειες γωνίες του σπιτιού σας.
10 έξυπνοι τρόποι για να διακοσμήσετε τις άδειες γωνίες του σπιτιού σας.

10 Όμορφες ιδέες για διακόσμηση σπιτιού ειδικά στις άδειες γωνίες του σπιτιού σας οικονομικά και γρήγορα.Σίγουρα μέσα στο σπίτι σας έχετε άδειες γωνίες που είτε δεν ξέρετε πως να τις διακοσμήσετε είτε κάθε φορά που την βλέπετε το αναβάλετε για την επόμενη φορά.

Πρέπει όμως να ξέρετε ότι οι άδειες γωνιές του σπιτιού είναι μια μοναδική ευκαιρία για απίστευτους διακοσμητικούς πειραματισμούς και για να δώσετε άλλη όψη στο σπίτι σας για να νιώσετε και εσείς ανανεωμένοι.Οι άδειες γωνίες είναι ιδανικές για όμορφη διακόσμηση σπιτιού.

Αν καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε σωστά τις άδειες γωνιές του σπιτιού σας, είτε είναι μεγάλες είτε είναι μικρές,μπορείτε να δημιουργήσετε κάποιες πραγματικά όμορφες συνθέσεις, οι οποίες όχι μόνο θα ολοκληρώσουν την διακοσμητική εικόνα του σπιτιού σας, αλλά θα σας κάνουν να αγαπήσετε ακόμα περισσότερο το σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω 10 έξυπνους τρόπους για να διακοσμήσετε τις άδειες γωνίες του σπιτιού σας.

Ποιος είπε πως οι γωνιές της μπανιέρας δεν είναι ιδανικές για διακόσμηση; Ένα κομψό βάζο με λουλούδια και δύο κεριά είναι αρκετά για να μεταμορφώσετε το μπάνιο σας σε σπα!

Οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού όπου ενώνονται δύο τοίχοι είναι ιδανικό για να βάλετε τριγωνικά ραφάκια τα οποία θα φιλοξενούν διακοσμητικά αντικείμενα.

Αυτό το υπέροχο vintage τραπεζάκι με τις καρέκλες και το φωτιστικό δημιουργούν μια πανέμορφη γωνιά για διάβασμα.

Εκμεταλλευτείτε τις άδειες γωνιές της κουζίνας σας και διακοσμήστε τις με γυάλινα βάζα στα οποία θα αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας. Τα λουλούδια μπροστά από το παράθυρο ολοκληρώνουν την διακόσμηση της όμορφης αυτής γωνιάς.

Μια έθνικ γωνιά είναι το highlight αυτού του σπιτιού. Τα πολύχρωμα υφάσματα και τα λουλούδια φτιάχνουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα.

Ένα μίνιμαλ τραπεζάκι σαν αυτό, με ένα φυτό, μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα και μετατρέψει την άδεια σας γωνιά σε ένα σημείο με στυλ και προσωπικότητα!

Τι θα λέγατε για μια γωνιά που θα γίνει το προσωπικό σας ησυχαστήριο; Η άνετη πολυθρόνα με το κομψό φωτιστικό δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για διάβασμα και χαλάρωση.

Τα κατακόρυφα ράφια είναι πάντα μια χρήσιμη και λειτουργική επιλογή για τις γωνίες. Η συγκεκριμένη ισορροπεί άψογα μεταξύ αισθητικής και λειτουργικότητας, αφού εκμεταλλεύεται τα ξύλα για το τζάκι ως διακοσμητικά αντικείμενα!

Αν το υπνοδωμάτιό σας έχει μια άδεια γωνιά, βάλτε μια πολυθρόνα και δύο τραπεζάκια σαν αυτά τις φωτογραφίας και μεταμορφώστε το!

Ένα στιλάτο φυτό κάποιες φορές είναι αρκετό για να αλλάξει τη συνολική εικόνα της άδειας γωνιάς μπροστά από το παράθυρο!

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ