Χέρια ” Τούμπανο” – Κάντε τον τρικέφαλο σας αγνώριστο μέσα σε λίγες εβδομάδες!

0
68

Αν θέλετε να αποκτήσετε ένα γυμνασμένο και ογκώδες χέρι, θα πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη  βαρύτητα στην εκγύμναση του τρικέφαλου μυ. Όπως δηλώνει και το όνομά του ο τρικέφαλος αποτελείται από τρεις κεφαλές:  την μακρά, την έσω και την έξω κεφαλή.  Οι κεφαλές ενώνονται αποτελώντας ένα σύστημα και καταλήγουν σε…

έναν κοινό τένοντα. Οι τρικέφαλοι δεν θα ενισχύσουν μόνο τα χέρια σας, αλλά θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε την επίδοση σας σε πλήθος άλλων ασκήσεων, που επιτελούν συμπληρωματικό ρόλο. Για να πετύχετε την ολόπλευρη εκγύμναση του τρικέφαλου πρέπει να γνωρίζεται ποικιλία ασκήσεων, από διαφορετικές γωνίες, ώστε να ενεργοποιείτε όλες τις κεφαλές εξίσου.

Η εκγύμναση του τρικέφαλου είναι σχετικά δύσκολη υπόθεση και απαιτεί χρόνο, συστηματική προπόνηση και υπομονή. Το πρόγραμμα που σας παρουσιάζουμε στο βίντεο θα σας δείξει μερικές  ασκήσεις με αλτήρες  που μπορείτε να κάνετε εύκολα στο σπίτι, Επιλέξτε όσες ταιριάζουν με το υπόλοιπο πρόγραμμά σας και αποκτήστε γραμμωμένα και καλοσχηματισμένα χέρια !