Γιατί ο ΑΝΤ1 επιλέγει να κάνει “Back to the future” με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

8

Τα τελευταία χρόνια έχουμε ακούσει για τον πρώην παρουσιαστή των μεγάλων τηλεσκουπιδιών της Ελληνικής τηλεόρασης μόνο άσχημες ειδήσεις. Ο Ανδρεας Μικρούτσικος έπαιζε στα δημοσιογραφικά και όχι μόνο site για ειδήσεις που αφορούσαν την οικονομική του κατάσταση, τις δικαστικές του περιπέτειες και γενικώς σε ειδήσεις που ακόμα και ο ίδιος ως πρωτομάστορας της ίντριγκας δεν θα είχε βγάλει στην φόρα.

Κατα την απουσία του ευτυχώς ή δυστυχώς η τηλεόραση άλλαξε, κυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και της έλλειψης ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες που θα μπορούσαν να αλλάξουν την μορφή της τηλεόρασης στην χώρα μας.

Οι αλλαγές που έγιναν στην Ελληνική TV ήταν απο άθλιες έως μέτριες. Πως μπορεί κάποιος να πει επιτυχία των τελευταίων ετών το Survivor το οποιο έχει παιχτεί στο παρελθόν με όχι και τεράστια επιτυχία. Σίγουρα προτιμούσε κάποιος να δει μια πολύ καλή σειρά του Mega παρα Survivor.

Τώρα οι σειρές του Mega κάνουν μεγαλύτερη τηλεθέαση απο το Nomads στο οποιο επιμένει ο ΑΝΤ1 μόνο και μόνο επειδή προσπαθεί να καθαιρέσει απο την τηλεόραση τον Τούρκο με τα χρυσά αυγά!!

Που πας ρε φίλε;Δεν βλέπεις ότι δεν μπορείς να νικήσεις το Survivor μονο και μόνο επειδή ο Τούρκος το έχει κάνει ζωή του!! Απο αυτό γιγαντώθηκε και απο αυτό υπάρχει! Εσύ απλά προσπαθείς να τον αντιγράψεις και το έχεις κάνει με δύο κακές αντιγραφές.

Τώρα ο ΑΝΤ1 βλέποντας τα νουμερα τηλεθέασης του Nomads να “πιάνουν πάτο” για ακόμα μια φορά προσπαθεί τουλάχιστον τώρα στην αρχή να δεί τι ψάρια μπορεί να πιάσει με τις φήμες για Big Brother και Ανδρεά Μικρούτσικου και ίσως Γιώργο Λιάγκα.

Ποιον απο τους δύο θα ήτθελα για παρουσιαστή του Big Brother; Και τους δύο μαζί !! Να κόβει ο ένας να ράβει ο άλλος, να γίνεται γενικώς της πουτ@νας και όλοι να ασχολούνται με τους παρουσιαστές, γιατί με αυτά τα δύο ονόματα να θάβουν παίχτες και να δημιουργούν εντάσεις και ίντριγκες ούτε το όνομα του νικητή δεν θα θυμάσαι…..

Τα δύο ονόματα μαζί θα είναι ιδανικά για Big Brother και την trash tv που θέλουμε να βλέπουμε εν έτει 2018-2019…….αυτοί είμαστε, αυτοί μας αξίζουν!

Διαβάστε την συνέχεια εδώ