Δραματικές ώρες για Στέλλα Μπεζεντάκου-Πως έφτασε ένα βήμα πριν τον…..

8
Στέλλα Μπεζεντάκου

Τραγικές ώρες για την τραγουδίστρια!Τι συνέβη στη Στέλλα Μπεζεντάκου;Δεν το πίστευε αυτο που έπαθε και έκανε διαρκώς τον σταυρό της που ήταν ζωντανή.Τι έπαθε και έφτασε ένα βήμα πριν τον θάνατο;;;

“Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είχαν μαζευτεί από πάνω μου τρία άτομα και μου έριχναν νερό, σε μια προσπάθεια να με συνεφέρουν.”

Τις πρώτες δηλώσεις της μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε στο Λαγονήσι τις προηγούμενες ημέρες κάνει η Στέλλα Μπεζαντάκου, ακόμα σοκαρισμένη από τη σύγκρουση.

«Έπεσα επάνω σε μια μάντρα που γκρεμίστηκε, ο αερόσακος του αυτοκινήτου μου άνοιξε και κάηκα στο χέρι. Όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου» δήλωσε η τραγουδίστρια στην Espresso και συνέχισε: «Όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο και κατάφερα να βγω έκανα τον σταυρό μου που ήμουν ζωντανή.

Δεν μπορούσα να περπατήσω από το σοκ και λιποθύμησα. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είχαν μαζευτεί από πάνω μου τρία άτομα και μου έριχναν νερό, σε μια προσπάθεια να με συνεφέρουν.

Ένα ζευγάρι που μένει ακριβώς δίπλα είδε τι έγινε και είναι αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου, αλλά και μια κοπέλα που μένει λίγο πιο κάτω και άκουσε τον δυνατό θόρυβο του τρακαρίσματος, η οποία έτρεξε να βοηθήσει».

Η ίδια τόνισε: «Στον δρόμο λιποθύμησα πάλι και με μετέφεραν στο Ασκληπιείο Βούλας για εξετάσεις. Έχω ένα έγκαυμα τριβής στο χέρι μου, το οποίο προκλήθηκε από το άνοιγμα του αερόσακου».

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ