Πώς να πουλήσεις το μεταχειρισμένο σου αυτοκίνητο σε τιμή μεγαλύτερη του καινούριου

84

Παρακάτω θα διαβάσετε μια πραγματική ιστορία στην οποία ο ιδιοκτήτης ενός αυτοκινήτου κατάφερε να το πουλήσει παίρνοντας περισσότερα χρήματα απο ότι είχε δαπανήσει για να το αγοράσει.

Εάν νομίζεις ότι είναι δύσκολο το μονο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να το δοκιμάσεις!

Ένας Βρετανός κάτοχος Porsche Cayman, σκέφτηκε έναν ευφυή τρόπο για να αποχωριστεί το αγαπημένο του αυτοκίνητο σε τιμή μεγαλύτερη από αυτή που το αγόρασε.

O Εντ Μπέζαν, κάτοικος Λονδίνου, βρήκε έναν πραγματικά πρωτότυπο και πολύ επικερδή τρόπο να πουλήσει τη μεταχειρισμένη Porsche Cayman που διαθέτει.

Καθώς, αν το σχέδιό του στεφθεί τελικά με επιτυχία, ο τετραπέρατος Βρετανός θα έχει συλλέξει για το γερμανικό coupe που έχει διανύσει 50.000 χιλιόμετρα, το ποσό των 62.500€.

Για να έχετε ένα μέτρο σύγκρισης, μια καινούρια Cayman 718 με το δίλιτρο κινητήρα turbo των 300 ίππων, κοστίζει στη Βρετανία περίπου 55.000€. Με τα χρήματα δηλαδή που θα πάρει ο Μπέζαν από την πώληση του μεταχειρισμένου του, αγοράζει το νέο καινούριο μοντέλο και του μένουν και 7.500€ κέρδος.

Πως θα καταφέρει κάτι τέτοιο; Μέσω Instagram, καλεί 2.500 από τους ακολούθους τους να συμμετέχουν με 25€ (20 λίρες Αγγλίας) σε μια κλήρωση, στην οποία το έπαθλο θα είναι η μεταχειρισμένη Porsche Cayman. Το «τυράκι» είναι η αγορά ενός σπορ αυτοκινήτου με μόλις 25€, το όφελος όμως για τον ίδιο είναι τεράστιο.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, θα γίνει κανονική κλήρωση μεταξύ των συμμετεχόντων και όποιος πληρώσει πολλαπλάσιο των 25€, θα έχει αντίστοιχες συμμετοχές και μεγαλύτερες πιθανότητες στην κλήρωση.

Φυσικά, για να πετύχει μια τέτοια πρωτότυπη διαδικασία πώλησης/κλήρωσης μεταχειρισμένου, πρέπει να υπάρχουν και οι απαραίτητες προϋποθέσεις.

Κυριότερη, το αυτοκίνητο να είναι πραγματικά ιδιαίτερο και όχι κάποιο ρημάδι. Τέτοιο δηλαδή που να αποτελεί άπιαστο όνειρο για κάποιους, έτσι ώστε το όποιο κόστος συμμετοχής να φαίνεται εξαιρετικά μικρό.

Ταυτόχρονα, απαραίτητοι είναι οι τουλάχιστον χιλιάδες ακόλουθοι στο Instagram ή σε όποια άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης επιλέξει κανείς.

Αν αυτά συντρέχουν, τότε η ιδέα του Μπέζαν μπορεί να αποδειχτεί χρυσοφόρος. Καλή τύχη σε όσες και όσους το επιχειρήσουν.

Πηγή : ladbible , gazzetta

Διαβάστε την συνέχεια εδώ