Αυτός είναι ο Graham – ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να επιβιώσει από ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα. ΔΙΑΔΩΣΤΕ

453

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. AN το σωμα σου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟ θα πρεπει να κοψεις ταχυτητα!

ΔΕΣ τις φωτογραφιες πιο κατω και ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…θα σωθει κοσμος.Η Επιτροπή Μεταφορών Ατυχημάτων (TAC) της Αυστραλίας έχει εισαγάγει μια εκστρατεία οδικής ασφάλειας με έναν άνθρωπο που φαίνεται ασυνήθιστος.

Το σώμα του τροποποιήθηκε από χειρούργο και μηχανικό οδικής ασφάλειας για να επιβιώσει απότρακαρίσματα αυτοκινήτων.

Η μορφή του σώματος και η εμφάνισή του δίνουν μια σαφή κατανόηση του που υποφέρει το σώμα μας περισσότερο από τα ατυχήματα. ΔΕΙΤΕ αναλυτικα τις φωτογραφιες.

Δεν έχει λαιμό, το πρόσωπό του είναι σαρκώδες και επίπεδο και υπάρχουν τόσες πολλές θηλές σαν ένα φυσικό σύνολο αερόσακων που προστατεύουν τα πλευρά του.

Εάν δεν έχετε ένα σώμα όπως ο Graham, πρέπει να είστε προσεκτικοί και να σκεφτείτε να επιβραδύνετε όταν οδηγείτε.

Ειτε το πιστευειθς ειτε ΟΧΙ ειναι ανθρωπος και εχει τροποποιηθει να αντεχει στη συγκρουση

Ο Graham ειναι μερος της καμπανια οδικης ασφάλειας της Αυστραλίας

Πίσω από τη δημιουργία και τις τροποποιήσεις του είναι ένας χειρούργος τραυμάτων και ένας μηχανικός οδικής ασφάλειας. Οι θηλές του είναι ένα φυσικό σύνολο αερόσακων που προστατεύουν τα πλευρά του.

Ο Graham έχει τον ίδιο εγκέφαλο με τον δικό σου αλλά το μεγαλύτερο κρανίο με περισσότερα υγρά στηρίζει τον εγκέφαλο όταν συμβαίνει ένα ατύχημα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…θα σωθει κοσμος

Έχει ένα επίπεδο πρόσωπο και πολλούς λιπώδεις ιστούς που βοηθούν στην απορρόφηση ενέργειας από ένα κτύπημα. Οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που τρακάρουν κάνουν κατάγματα και τραυματισμούς των οστών του κρανίου. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι ένα επίπεδο πρόσωπο όπως ο Graham μπορεί να προστατεύσει τα αυτιά, τη μύτη και άλλα οστά του προσώπου.

Το σώμα του έχει σχεδιαστεί με πλευρικές ράβδους σαν αερόσακους για να αντέχει τη δύναμη κατά τη διάρκεια μιας σύγκρουσης.

Όπως μπορείτε να δείτε, ο Graham έχει μεγαλύτερο κρανίο σχεδόν σαν κράνος για να απορροφήσει την ενέργεια ενός κτυπήματος.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…θα σωθει κοσμος

Η φωτογραφία δείχνει ότι τα γόνατά του έχουν κινήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, επομένως είναι λιγότερο πιθανό να τραυματιστούν.

Η δομή τύπου λαιμού που προστατεύει το κεφάλι του από τραυματισμό όταν υπάρχει ξαφνική κίνηση ή ατύχημα.

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ…θα σωθει κοσμος

Ισχυρά, τα πόδια που μοιάζουν με οπλές, με πρόσθετες αρθρώσεις, του επιτρέπουν να ξεφύγει από το δρόμο γρήγορα με ελατήριο.

Εχει ένα παχύτερο και πιο σκληρό δέρμα που λειτουργεί σαν ασπίδα για να μειώσει τις εκδορές των τροχαίων ατυχημάτων.

via

Διαβάστε την συνέχεια εδώ