ΒΟΜΒΑ-«ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ» ο Μπέργκ τον Παναθηναικό

107

Έτοιμος να τραβήξει για άλλες πολιτείες και μάλιστα Αραβικές αφού όλα δείχνουν ότι ο Σουηδός επιθετικός αφήνει τον Παναθηναικό και το Ελληνικό πρωτάθλημα για τα πετροδόλαρα της  Αλ-Αΐν, απο τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα απο Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Αλ-Αΐν έχει συμφωνήσει με τον μάνατζερ του Σουηδού για πολυετές πλουσιοπάροχο συμβόλαιο  2+1 χρόνων με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 3 εκατομμύρια Ευρώ ένα νούμερο που είναι τριπλάσιο από αυτό που του έδινε ο Παναθηναϊκός.

Το σίγουρο είναι ότι δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά ειδικά και με την  οικονομική αβεβαιότητα που κυριαρχεί στους Πράσινους, αλλά και λόγω των απίστευτων χρημάτων που θα εξασφαλίσουν το μέλλον του  Μπεργκ, ο οποίος είναι απίθανο να αρνηθεί μία τέτοια πρόταση.

Βέβαια για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα πρέπει να τα βρούνε και οι δύο ομάδες αφού ο Παναθηναικός  έχει ρήτρα 10 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό το οποίο οι Άραβες δεν είναι διατεθιμένοι να δώσουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάπου στα μισά θα τα βρούνε οι δύο ομάδες και είναι τόσο σίγουρη η δουλειά που ο Σουηδός ήδη ετοιμάζει βαλίτσες για την έρημο.

Μπορεί να χάνει τον καλύτερο του παίχτη όμως τα λεφτά που θα εισπράξει είναι πολλά και θα κλείσουν πολλές τρύπες

Διαβάστε την συνέχεια εδώ