ΙΣΤOPIEΣ: Η Χρύσα και ο υδραυλικός! Του ζήτησε να της αλλάξει τα υδραυλικά…και στnθnκε στα 4!-BINTEO

27

Ήταν ένα λάθος που της κόστισε, που το πλήρωσε, όμως έχει πια γυρίσει σελίδα στη ζωή της.Πριν ακόμα χωρίσει, ο άντρας στην απέναντι πολυκατοικία που συνήθως την συναντά τα απογεύματα όταν επιστρέφει από την τράπεζα, είναι φανερό ότι την γλυκοκυττάει.

Δυο-τρεις φορές της κούνησε το κεφάλι με νόημα, αλλά αυτή δεν ανταποκρίθηκε. Νόστιμος φαίνεται, καθαρός, αξιοπρεπής.

Ένα φλερτ από απόσταση. Ένας άντρας άγνωστος, γείτονας, που της κάνει καμάκι χωρίς να προσπαθήσει να την πλησιάσει, να της πει κάτι. Έγινε πια καθημερινότητα.

Την «περιμένει» καθισμένος στο ίδιο τραπεζάκι στο καφέ στη γωνία. Είναι ο δρόμος της, δεν μπορεί να μην τον προσέξει ότι βρίσκεται πάντα στο ίδιο σημείο.

Έμαθε ότι είναι υδραυλικός. Όταν της παρουσιάστηκε πρόβλημα ζήτησε από μία γειτόνισσα να τον ειδοποιήσει. Η γυναίκα την άλλη μέρα της είπε ότι ο Στράτος, ο υδραυλικός, θα ερχόταν κατά τις πέντε….

Του άνοιξε την πόρτα. Από κοντά της άρεσε περισσότερο. «Δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως φοβάμαι μήπως δημιουργηθεί πρόβλημα…, έρχεστε να ρίξετε μία ματιά, στην κουζίνα…» λέει στον άνδρα, ο οποίος όσο του μιλούσε αυτός την yδuvει με τα μάτια.

Το κουζινάκι είναι εξαιρετικά μικρό, ίσως το μεγάλο μειονέκτημα του διαμερίσματος.

Το ένα kοpμi κεpαυνοβολεί το άλλο. Ο άνδρας την αyκάλιασε οpμnτικά.

«Μα, τι κάνετε;…» διαμαρτύρεται η Χρύσα. Την κρατάει σφικτά και τα χέρια του δεν ξεκολλavε από επάνω της.

-Σας θέλω σαν τρελλός… Σας βλέπω κάθε μέρα κι έχω χάσει τα λογικά μου.

Τίποτα άλλο δεν έχω στη σκέψη μου παρά πότε θα σας εpwτεuθώ…

«Μα δεν έχουμε καν γνωριστεί…» του λέει ξεψυχισμένα, νοιώθοντας απρόβλεπτα όμορφα στην αγκαλιά του, ίσως και από τη θρασύτητά του.

Ο άνδρας δεν έχει σταματήσει να την χοvτpοχαiδεύει και να τηv φiλά στο λαιμό, στους ώμους, χωρίς καν να προσπαθήσει να συναντήσουν yuμvn σapκα τα χέpια του.

-Δεν θέλω να γνωριστούμε! Θέλω εσάς, όχι να μάθω ποια είστε, ποιος ο χαρακτήρας σας… Δεν μ’ ενδιαφέρετε, ούτε σας ζητάω να κάνουμε σχέσn.

Αυτό κι αν δεν το περίμενε η Χρύσα που χωρίς να το καταλάβει(;) του υποτάχθnκε από την πρώτη στιγμή….

Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ