Αυτά είναι τα 4 ζώδια σήμερα, που θα το μετανιώσεις αν περάσεις μαζί τους το Πάσχα!

117

Αυτά είναι τα 4 ζώδια σήμερα, που θα το μετανιώσεις αν περάσεις μαζί τους το Πάσχα!Δες ποια είναι αυτά τα ζώδια πριν την πάθεις…Το Πάσχα θες να το περάσεις με αγαπημένα πρόσωπα και σε καμία περίπτωση με ανθρώπους που θα σε εκνευρίσουν…

Τα 4 ζώδια σήμερα που αν τώρα είναι μέλη της οικογένειάς σου…υπομονή…Μέρα είναι θα περάσει.

Καλό θα ήταν να αποφύγεις τη συναναστροφή με αυτά τα 4 ζώδια:
Κριός

ζώδια σήμερα κριόςΌλα θα είναι όμορφα κι ωραία, μέχρι να φτάσει η ώρα του τσουγκρίσματος των αβγών. Αν έχεις την τύχη με το μέρος σου και κερδίσει, τότε θα περάσεις ζάχαρη, αφού θα είναι μέσα στα αστεία και την καλή χαρά.

Αν όμως δεν κερδίσει (μην το εύχεσαι), εκτός του ότι είναι ικανός να συνεχίσει το τσούγκρισμα επ’ αόριστον, σπάζοντας μια ολόκληρη καρτέλα μέχρι να στεφθεί πρωταθλητής, θα είναι και μέσα στη μανούρα και θα φροντίσει να κάνει δύσκολη τη ζωή όλων σας.

Παρθένος

ζώδια σήμερα παρθενοςΌταν έχεις ένα τραπέζι φουλ… στη χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια, σοβαρά τώρα, πιστεύεις ότι θα το απολαύσεις, έχοντας μια Παρθένο στην ομήγυρη;

Εκτός του ότι θα στραβομουτσουνιάζει ή θα σου κάνει παρατηρήσεις σε κάθε σου μπουκιά (με τα χέρια τρως τα παϊδάκια; τα έχεις πλύνει; μπλιαχ, πώς μπορείς καλέ, είναι μέσα στα λίπη), θα νιώθεις κι ενοχές που γουρουνιάζεις (από πότε είχες να φας; από την κατοχή;), ενώ αυτή τιμά το μαρουλάκι και τα υπόλοιπα σαλατικά.

Μη σου τύχει, δε, να είναι και vegan… Διπλό το χτύπημα!

Αιγόκερως

ζώδια σήμερα αιγοκεροςΜε τον Αιγόκερω θα θυμηθείς το Πάσχα που έκανες, όταν ήσουν φαντάρος… Κι αν είσαι γυναίκα και δεν έχεις ιδέα, τότε θα καταλάβεις από την καλή κι από την ανάποδη τι σημαίνει στρατιωτική πειθαρχία και στο πασχαλιάτικο τραπέζι.

Δε θα σκάσεις μύτη 4 το απόγευμα για να φας, γιατί το μόνο που θα έχει μείνει είναι τα κόκκαλα, εκτός αν σε λένε… Αζόρ.

Το ωράριο τηρείται αυστηρά και εσύ πρέπει να συμβάλλεις στην προετοιμασία του γεύματος, που σημαίνει ότι βία 8 το πρωί πρέπει να είσαι απίκο. Κι αν είσαι καλό παιδί θα πάρεις γενναία μερίδα…

ζώδια σήμερα

Τα 4 ζώδια σήμερα που πρέπει να το ξανασκεφτείς αν θες να περάσεις μαζί του τις γιορτές.

Αυτόν δεν το θέλεις γιατί πρώτον δεν πάει τις γιορτές και δεύτερον συνηθίζει τις καλές μέρες, Χριστούγεννα και Πάσχα, που είναι μαζεμένο το σόι, να ανάβει φιτιλιές και να μπαρουτιάζει το κλίμα!

Εννοείται ότι η μεγαλύτερη διασκέδασή του είναι να προκαλεί, να πειράζει και ενίοτε το χοντραίνει κιόλας, προβοκάροντας και πετώντας υπονοούμενα και μπηχτές, με εκείνο το ύφος που σου θυμίζει τον μικρό Damien από την Προφητεία (το παιδάκι του… έξω από δω ήταν, για να μην ψάχνεσαι).

Τους κάνει όλους τούρμπο, αρχίζουν να αλληλοκατηγορούνται, «τι μου είπες», «τι σου έκανα» κι αυτός ατάραχος απολαμβάνει τα φαγητά και το θέαμα….

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε την συνέχεια εδώ